Észvesztő beszámoló

Rejtvények megoldása, puzzle-feladatok, kulcsok keresése, továbbjutás. És most nem egy számítógépes kalandjátékról beszélünk, hanem az Észvesztőről, ahol legutóbb folytattuk a room escape játékok világában tett kiruccanásainkat.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
Van most egy igazán újszerű és izgalmas szabadulós játék, amit elvitelre lehet rendelni és otthon lehet lejátszani. Van belőle gyerek és felnőtt küldetés is!
Ez a LogiKoffer! Részlete itt: www.logikoffer.oldalunk.hu
Csak ajánlani tudom gyerekeknek szülinapi zsúrra vagy felnőtteknek baráti összejövetelre! Rendelni telefonon lehet: +3620 2130 588
#13
Jártam már az első pályán és nagyon tetszett. Az a jó ezekben a játékokban, hogy teljesen ki tudják kapcsolni az embert és mindent elfelejt 1 órára. Mindenkinek ajánlom! (mi öten voltunk és úgy is beengedtek minket, ha moziba mész akkor sem jössz ki olcsóbban és azért ez egy egészen más élmény)
#12
Kimoderált üzenet
#9
Kimoderált üzenet
#7
Kimoderált üzenet
#5
Kicsit az az érzésem, hogy látták ezt és ellopták az ötleteket :/

http://www.indiegogo.com/projects/the-labyrinth--2

Sajnálom szegény magyarokat, hogy semmi nem jön össze nekik :(
#4
#2: ha 4en vagytok akkor csak 2500 fejenként, annyira nem katasztrófa.Engem annyira nem mozgat meg a dolog, de be kell valani, hogy ennél hülyébb fölöslegesebb dolgokra is kiad ennyi pénzt az ember igazából.
#3
#2: Hááát... ennyiért ki@szottul nem éri meg.
#2
Törölt felhasználó
Nemtom.. 10K azért mégiscsak kicsit sok egy ilyenért...
#1
Kipróbálnám :d