A LEGO-kaland filmkritika

Nem igazán akartam hinni benne, valahogy túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen. Tényleg film készül a LEGO-ból? És még jó is? Akkor ezt mindenképpen látni kell!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
Nekem nagyon NEM tetszett. Első 20 percig jó volt, azt hittem ütni fog, de onnantól semmi. Átlagos poénok, amiket minden nap ellövünk itt a munkahelyen.

És idegesítően sok volt az ordítva menekülünk rész.
#16
Én simán 10et adtam imdb-n, ami majd úgyis redukálódik 9-re majd a jövőben, de rég röhögtem ennyit és ugyanakkor rég láttam ilyen intelligens mozgóképet. Rendkívüli okos animációs film akár fiatalok akár felnőttek részére, oly könnyed mégis agyas. Ez az alkotás legyen inspiráció az elkövetkezendő Disney meg stb. hasonló filmeknek.
#15
#7: Anno nagyon látványosak voltak a csata jelenetek ,de amúgy engem sem fogott meg a film.
#14
Szerintem is egy nagyon jó film. Egyszer megnéztem és úgy éreztem:" Én százszor is végignézném."
#13
Arra emlékszem, hogy egy suttogó hang azt mondogatja "apa, horkolsz nem hallom filmet" és akkor felébredek. a kisfiam az, aki az ölemben ül mivel az ő helyéről és enyémről sem látja filmet magas szülők miatt. Kár, hogy felébresztett, mert a nyálam is folyt olyan jól aludtam :D A film? Kisfiamnak elment, 8éves, a játékot nem szereti, pedig mind egyiket szereti csak pont ezt nem. 8 éves :) Leányom meg azt nem érti, miért mennek olyan furcsán Lego emberkék?10éves. Mármint csak ebben a Lego filmben ! miért is? Szerencsére az utolsó 20percre felébredtem és így tudtam válaszolni a rengeteg kérdésre, mert csak az volt film végén :)
#12
#7: Ha nő vagy akkor a meztelen férfi felsőtestek, ha nem akkor a csatajelenetek. :D Számomra nem volt egy túl emlékezetes film, de nem mondanám rossznak.
#11
Nekem a film nagyon tetszett, bár egyszer eredeti nyelven is megkukkantanám... :)
Egyébként én azt nem értem, hogy A LEGO-kaland filmkritika alatt miért a 300-ról vitázunk?
#10
#8: chö...kiváló látványvilággal és effektekkel dús film volt az első része ráadásul mindezt úgy tálalva...Én nagyon szeretek epikus csatákat látni és nem úgy mint a GYűrűk urában pár perces csata egy triológiában...
#9
Bezu jó lett.
#8
#7: Az ég világon semmi.
#7
#2: Najó elegem van. Mondja már el valaki, hogy mi a jó a 300-ban?
#6
fojeszModerátor
#5: Igen, a cikk még a folytatás bejelentése előtt készült.
#5
Törölt felhasználó
Esetleges folytatás? Már készül, elvileg 2017-ben jön. A befejezést tekintve még adja is magát, de könnyen lehet, hogy majd más vonalon indulnak el.

Maga a film nekem bejött, viszont a szinkron már kevésbé, elképesztően béna fordítások voltak helyenként. Plusz Helyey László nagyon hiányzott szerintem.. Na majd eredeti nyelven.
#4
Most látom a castot és ott van Morgan Freeman
#3
Az jo lesz
#2
Lehet hogy jó film.De egy olyan filmért nem fizetnék majd az új 300
#1
Hát biztos örülne Ole Kirk Christiansen