Fear the Walking Dead - 3. évad sorozatkritika

A finoman szólva is hullámzó minőségű első két évad után a Fear the Walking Dead nemcsak beérett, izgalom és karakterdráma terén még az anyasorozaton is túltett. Nem ragad le egy helyen, egyetlen konfliktusra felhúzva mindent.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#9: Te most az első évadot elemzed ami tény és való hogy nem sikerült olyan jól. A cikkben is hangoztatva van hogy mostanra szedte össze magát igazán a sorozat. Engem ami most is zavart és mindig is az a Madison t játszó színésznő, valahogy mindig olyan fa arccal kezeli le a dolgokat és ebben az évadban már párszor tényleg színészkedett de még mindig fura nekem.
#9
Nem tudom, az első évad után nem néztem tovább, lehet még pozitiv irányba indultak el vele. DE őszintén az első évad nagyon jó??? Instant világvége, kidolgozatlan hátér képek, sehol szemét (a végén amikor mentek a birtokra, zombi-ember lázadásba még figyeltek rá), steril környezet, egy világvégében...Nagyon érződik az alacsony költségvetés. Unszimpatikus, félig kidolgozott szociopata karakterek. Ők, Rick és csapata szintjére 2 rész alatt süllyedtek le (Semmi szerethetőt nincs bennük, és még egysíkúak is). A zombihadsereg ahogy megtámadja a tábort egy vicc szintjét súrolta. Lógikátlan döntések, hova induljunk el egy tapasztalatlan csapatal, akinek az egyik tagja még beteg is? A sivatagba... na persze - annak ellenére hogy azt akarják bemutatni milyen gyorsan alkalmazkodó karakterekkel van is dolgunk vagy nem volt pénz jobban kidolgozni őket. Elhadjuk a tábort, mi már hirtelen elég tapasztaltak vagyunk, mert megkinoztunk egy embert, igy ezek a senkiháziak nem érthetik meg mivé változott a világ. De miután elmentünk a kaput nem csukjuk be magunk után... hagyd tanulják meg mi a szenvedés. Még az emberbarátnak rajzolt apa se szólt érte egy büdös szót se.

Ami tetszett benne, hogy a kitörést megpróbálták ábrázolni, sajnos csak próbálták.

Mielőtt valaki nekem esne, nem azt mondom hogy a Walking Dead eredeteti triológia olyan fenomálisat nyújtott az utolsó két évadban. Ott is 7 évad záró végén a tűzharc valami mocsok gyengére sikerült.
#8
#6: digitáltigris ez nagyon jó:D Az engem is kizökkent mikor megjelenik,és visszaránt a valóságba. Ezért baj ha valami gagyin van megcsinálva.
#6
Ebben van a drótszöges baseball csávó, meg a digitáltigris, vagy az a sima Walking dead?
#5
#4: Az első évad az 5. résztől kezdett igazán beindulni, a harmadik évad viszont végig pörgött.
#4
Szerintem az első évad volt a legjobb, az nem csak a bolyongásról szólt.
#3
Jó volt ez az évad eddigi legjobb.
#2
Nagyon erős évad lett.Főleg az előzőhöz képest.
#1
Ez az évad nagyon jól sikerült, sok esemény, halál, pusztítás. Már mondhatni felnőtt, mint WALKING DEAD !!!