The Cloverfield Paradox filmkritika

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír a Super Bowl szünetében: nem kell áprilisig várnunk a harmadik Cloverfieldre, máris élesedett a Netflixen. Talán volt némi alapja annak, hogy eddig nem nagyon mutogatták.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Én elégedett voltam a filmmel.
Jó, nem egy világrengető alkotás, de kifejezetten szórakoztatott.
És az utolsó jelenet, pedig remekül bekapcsolta a Cloverfield világba.
#10
#9: Igen, csakhogy itt ezt nem (csak) a kritikusok mondják. Sajnos még egy sima, random scifinek is gyenge lett volna - mint Cloverfield film pedig teljes csalódás. :(
#8
YanezModerátor
Az első két rész nálam is tarolt, de ezt nyilván kihagyom. Kár érte.
#4
Tipikus JJ. Abrams film.Csapong összevissza nem tudja eldönteni merre haladjon a történet. Nekem a 10 Cloverfield Lane nagyon tetszett.Meg nagyra becsültem JJ Abrams még ki nem jött az SW 7-et.
#3
Törölt felhasználó
#2: Rosszul fogalmaztam. Az "oké", hogy már az az érzése az embernek, hogy egy forgatókönyvre utólag ráhúzzák a Cloverfieldet és akkor már jobban eladható, de (utólag utánanézve) már eleve Cloverfield-folytatásként volt áprilisra várható, függetlenül attól hogy honnan indult a film. Nekem ez maradt ki teljesen.

De mostmár tudom azt is, hogy a negyedik rész (Overlord) idén októberben jön, és már az ötödik részről is beszélnek. Hurrá!
#2
#1: Sohasem volt tervbe egyszerüen csak lett.

Az elöző rész (10 Cloverfield Lane) nem is Cloverfield filmként kezdte... Sőt, csak a film végébe let belevágva 1-2 jelenet.

Ez a film is kb ugyanaz az eljárást kapta (max az Afro Amerikai jeleneteit bevágták). De mig a 10 Cloverfield Lane remek film volt, ez egy nagyon harmadrangu film amihez szintugy hozzácsapták a Cloverfield nevet.

Amúgy ősszel jön a 4 rész is ami a WW2-ben fog játszodni.
#1
Törölt felhasználó
Nem is tudtam, hogy tervben volt egy harmadik rész.