Vaják: A tó úrnője könyvkritika

Fájó a búcsú Ríviai Geralttól és társaitól, elvégre a hetedik kötettel befejeződik a hosszú évek óta futó sorozat. Sapkowski pedig mindet megtesz, hogy tisztességes lezárást kapjon a történet, miközben alaposan próbára teszi olvasóját.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#7: És az miről szól egyébként?
#8
Én tudatosan előbb olvastam végig a könyveket, és csak utána kezdtem el a játékokat. Már csak a könyvek megérték.

Jelenleg az első játékon vagyok túl, a másodikat is hamarosan kezdem. Nagyon sok apró utalás volt a játékban a könyvekre. Így biztos, hogy jobb volt, mint a könyvek ismerete nélkül. Én szívesen elolvasnám a sztorit rendes könyv formájában is. Pár részlet finomításával beleillenene a sorozatba.
#7
Félig-meddig van új: Sezon burz, ami angolul most fog megjelenni Season of Storm címen. Két éve már volt a redditen egy rajongói angol fordítás.
#6
#3: 100% hogy nem lesz új könyv ezt is már 18 éve megírta az öreg
#5
A 4ik könyvnél tartok, nagyon élem! Részben a játék vitt rá az olvasásra. :) Mondanám, hogy remélem még sokára jutok el eddig a könyvig, de mivel nehéz letenni, így ez nem valószínű. :D
#4
Nagyon tetszett ez a rész is, nemsokára megkapom a két képregényt is, és persze a Gwentet is napi szinten nyúzom, szóval a Witcher univerzum nálam még tuti kitart jó sok ideig.
#3
#2: Nem valószínű, hogy lesznek új könyvek, legalábbis nem hallani róla, a játékok pedig folytatták a történetet, szóval ez nem sokat jelent.
#2
Kár, hogy a játék és a képregény sorozat se tartozik bele a canonba, csak a könyvek.
#1
Ríviai Geralt, nem Rívai.