The Walking Dead - 8. évad sorozatkritika

Rickék és a Megmentők háborúja végre lezárult. A nyolcadik évadban kiegyenlítődtek az erőviszonyok, a Negan bandájával való összecsapás pedig elkerülhetetlenné vált. Csak épp azok a fránya súlypontok csúsztak el.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#25
#23: Mivel kb ok ketten "igazi" szineszek akik rendelkeznek kello tapasztalattal.
#23
#22: haha, ez mondjuk helyes meglátás: szörnyűek mindketten. :D
de azért a felhozott Tara is elég sokat szerepel;s hogy őszinte legyek a Walking Dead soha nem az erős színészi játékokról volt híres: kiemelkedő Negan és Shane volt az elejéről.
#21
A vége jó volt,de ami az utolsó 2 szezonban történt,azt 1 szezonba is bele lehetett volna préselni,ha nem mennek el ebbe a művészfilmes irányba amibe néha kikacsintgattak.
A walking dead legnagyobb baja szerintem az lett,hogy az első néhány szezonban még odafigyeltek,hogy milyen színészeket válogatnak be,az utóbbiakban pedig boldog boldogtalanra szerepet osztottak.Ott van példának Tara-t játszó színész,akinek 1 arca van.Amikor gyászolta a barátnőjét(dagadt szemüveges csaj a nyíllal a szemében),az arca konkrétan unott volt.Fingja nincs az érzelmek kimutatásáról,de ő csak egy példa.Akad még pár ilyen színész.
Sokan ezért kaszálták a sorozatot.
#20
#17: Nem kell olyan szigorúan értelmezni. Csomószor lassult le, de számomra az első fele akkor is jobban tetszett. Börtönben nem is voltak sokáig, aztán megint útra keltek.Amint lekempeltek Alexandriában, egész befékelt...
#16
Neked nagyon véged lehet :D Az összes TWD és FTWD részt láttam :)
#13
#10: Csak az FTWD harmadik évadáig el is kell ám jutni. (Nekem nem sikerült) egyébként a nagy többség azt is kaszálta
#12
#11: Az elsőre ugyanezt mondanám, de több helyről olvastam, hogy a 3. igen jó lett.

Amúgy nálam a TWD az 5. évadtól maradt ki érdektelenségből kifolyólag.
Majd ha egyszer azt olvasom, hogy az X. éved volt a sorozat legjobbja, ami végre beváltotta az összes hozzá fűzött reményt, akkor majd gyorstekerésben végignézem a kimaradt epizódokat.

Kár, mert az első pár évad nagyon jó volt.
#11
#10: a 2. évad is lassú és unalmas volt.
#10
Ezen a sorozaton látszik, hogy a minőséget cserélték a mennyiségre. Míg az első évadok rövidebbek, akciódúsabbak voltak, később a rendezőcserével majd a hatalmas budgetcuttal teljesen elkúrták. Érdemes a FTWD figyelni, ott a 3. évad elég húzós lett, remélem a 4. évad is hozza a szintet.
#9
akkor ezek szerint nem maradtam le semmi érdekesről. én a 3. rész végén döntöttem el( haverommal akivel együtt nézzük, egyetemben) hogy én erre nem kívánok több időt pazarolni. úgyis jön új történetszál, ha az jól sikerül majd nézem onnan, addig is megelégszem a képregénnyel. nevetséges ,hogy egy olyan feszes és sebészi precizitással megalkotott story arc-kot mint az All Out War ilyen rosszul adaptáltak.
#3: SPOILER A Whisperers-szökre gondolsz vagy erre a Commonwealth-re, ami 3-4 füzete van? az előbbi egy nagyon jó mini arc volt, érezni hogy tanultak abból, amit a show csinált a rövid kannibálos történetszálból a Terminus képében - véleményem szerint az egyetlen sorozat változtatás, ami jobb mint a képregényes eredeti.
az utóbbi érdekesnek tűnik, de még nagyon az elején vagyunk és ezzel a Mercer-rel a Governor-újrázását is el tudnám képzelni, ami marha unalmas és lusta húzás volna.
#6
Halál unalmas lett ez mar kb a hatodik évadtól. Nemrég néztem végig a z nationt, es egész jo volt, bár az is csak harmadik evadig, onnantól valami elszakadt mert valami rém szar lett:D
De ugyanígy a walking dead is halál unalmas lett.