Fear the Walking Dead - 4. évad sorozatkritika

Lehetett sejteni, hogy új irányba megy el a negyedik évad, de ilyen radikális változásokra nem számítottunk. Az új showrunner kvázi rebootolta a Fear the Walking Deadet, alaposan megritkítva a korábbi szereplőket.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
Na mi most fejeztük be az évadot. Eszméletlen jóra sikerült és az új karakterek tényleg annyira feldobták, hogy igazából még is feledkeztél a régiekről.
Olyan szinten, hogy az embernek kicsit még bűntudata is van, mintha nem szentelne elég figyelmet valakire aki amúgy megérdemli, de mégis a háttérbe szorul.
#16
#15: Szerintem nem veled van a gond. Én pl előszeretettel nézek Aftermath, Population Zero, Mi történne ha... És hasonló dokumentum/ismeretterjesztő filmeket.
Az alap sorozat első 7 évadjában talán két olyan rész volt, amikor azt éreztem mint a Dragon Ball-nál, hogy részeken keresztül nézegetik egymást és nem történik semmi.
Én itt ebben a sorozatban megtaláltam azt amit mindig is kerestem. Gyermekkorom óta szeretem sőt rajongok Romero klasszikus zombijaiért, imádom a világvégét és a többi.
Itt a rajongók hatására kezdett el kicsit akciódúsabb lenni a sorozat ami nekem személy szerint annyira nem jött be hogy a nyolcadik évadtól nem is nézzük. A Fear kicsit nyugisabb így jobban tetszik de igazából egy dokumentumsorozatot szívesebben néznék belőle.
#15
Hát lehet hogy másik állatfajhoz tartozom, de én elkezdtem az eredetit, végigszenvedtem magam 2 évadon, de ennyi elég volt. Nekem folyamatosan olyan érzésem volt mintha egy filmre való történetet húznának mint a rétestésztát, egy csomó dolog feleslegesen “órákig” húzódik. Persze nem gond ha másnak bejön, de ez nem az én sorozatom.
#14
#13: Kösz a spoiler, király vagy :/
#13
Az első 3 évad jobb volt mint az anyasorozat. A 4. évadtól az új főszereplőkkel már csak egy buta lejtmenet.
#12
Sem a cikket*
#11
Sem a kommenteket sem pedig a hsz-eket nem olvastam el, csak kíváncsi voltam a pontazámra.
A The Last of Us 2 miatt kapott még egy esélyt a sorozat, amit marhára imádtam az első évadban, de a másodikban abbahagytuk az első pár rész után, mert elegem lett a homoszexuális tartalomból. Két napja kezdtük a második évad újrázását és most az évzáró epizódot nézzük. Ismét bebizonyosodott, hogy változik az ízlésem amit nem bánok.
Nekem ez a második évad is tetszik a negyedik 7,5-ös pontja pedig egyenesen ösztönöz hogy tovább nézzem. Szerencsémre, tévedtem.
#10
Törölt felhasználó
#8: Az mekkora volt amikor felvonultak ezek a barmok es ott volt rickek elott neagan szinte egyedul ok meg (alig van loszer) kivegeztek a badogbol keszult gyarcsarnokot ahelyett, hogy kokuszon lotte volna valamelyik.

Az 5. szeria ota csak itt ott neztem de itt fehagytam vele.
Vagy a fear-ben amikor jonnek a buszosok hogy elzavarjak oket.
Nem azert mert kell nekik a tabor, csak ugy.
Ott ul a fofasz es senkinek nincs annyi esze, hogy homlokon lojje.
Edes istenem....
#9
Törölt felhasználó
Ez a ket sorozat egy olyan ostoba fos, hogy az ember esze megall.
Nem tudom eldonteni, a forgatoknyv iro(k) total kretenek, vagy a nezot nezik csatak hulyenek.
Iszonyu bargyu, bugyutasag lett az egesz
#8
#4: és ez csak az egyik bődületes hülyeség, mind a walking dead-ben, mind itt, állandóan fogom a fejem, hogy most miért nem ezt vagy azt csinálják, és hogy a készítők mi a fenét gondoltak?
#7
#2: Lattam , de a negyedik evadtol az is valami fergeteges szarba megy at
#6
#4: S aztán a sebesült Morgan lekaratézta a kint lévők 23127 zombit és behozta a varázssört 20 másodperc alatt
#5
#4: Ó, bazmeg ! Ott én is fogtam a fejem. !De a sok "nindzsa" zombis jelenetnél is igazán kínosan éreztem magam, mikor körülnéznek és hopp valahonnan harapás.
#4
[SPOILER]

*kilyukad a hatalmas, idézem "teli", tartálykocsi és elkezd belőle folyni az ethanol*

??

*A benzinkannás néger, 2m-re az ömlő ethanoltól, kifáradva lepihen a földre*

???

"Odaveszett az összes ethanol és ezért mérgezésben fogunk meghalni"


Köszönöm szépen még jó hogy 1 évet kell várni hogy kipihenjem ezeket a faszságokat.
#3
#2: Az első evada szerintem jobb mint bármelyik twd évad, de a második egy hulladék volt
#1
Amugy nem rossz ez a sorozat, de pont az lett volna az eredeti elkepzeles, hogy a kezdeteket mutatja be, hogyan tort ki a virus, a kaosz a kezdetekben stb errefel idoben maris ott vannak ahol rickék. Pont azert szerettem ezt mert nem volt benne az a vergodes mint a sima walking deadben, errefel csinalnak a negyedik evadra egy szinte meg hangulatban is ugyanolyat mint az eredeti, es probaljak osszemosni azzal...na menjenek a jó