Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika

Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
Tegnap megnéztem. Tetszett, élveztem a filmet és nagyon tetzettek az utalások, de sajnos rengeteg hiba volt benne.:/
#10
Nem volt rossz film, de szerintem is lehetett volna itt-ott kurtítani belőle, mert számomra sokszor nagyon leült. De semmiképp se bántam meg a mozijegyet.
#9
Ez a tipikus Harry Potter koppintás
#8
Príma kis film lett. Lassan építkező de akció valamint humor szegény de ez így van jól, mert Rowling zsenialitása újra érződik és ez a lényeg.
#7
#5: IMAX3D , Láttam 3 verzióban, sima 2D ben IMAX3Dben és Screen Xben is , Imax3D hatalmas élmény volt. Olyan aprólékos és látszólag nem jelentős jeleneteknél is kijön, hogy csak úgy ámultam. Screen X nél nekem pont elvett az élményből
#6
Meg lehet kövezni, de én nekem nagyon tetszett a film, 10/8.
Az utóbbi években az új nagy blockbusterek közül ez tetszett az egyik legjobban.
Néhol túl lett bonyolítva, és valóban túl sok szereplőt mozgatott a film, de attól még nekem tetszett.
#5
Vki esetleg ScreenX-ben megnézte már? Érdekelne egy vélemény, hogy megéri e a felárat...jelenleg IMAX3D vs ScreenX között vacilálunk...
#4
Én megnéztem még pénteken. Számomra ugyanazt adta, mint az első része, habár elég megosztó lett a baráti körömben, szerintem teljesen jó film lett, nagyon szép a cgi benne, és kapunk néhány jelenetet, ami feleleveníti a Harry Potter filmekben látottakat. Annyit megjegyeznék, hogy elég vicces szituációból tudhatjuk meg, hogy Dumbledore meleg.
#3
#2: Arra várok hogy eljussak a moziba, nekem mint dolgos embernek ez nem olyan egyszerű. Mive rajongok a HP varázsvilágért, a mozi után kapsz tőlem egy szép véleményezést.:)
#2
Lol
Latom sok mindenki megnezte a filmet kommentek szamabol itelve. :D

Az 1. reszt lattam, az elment egynek. Bar mar a HP sem volt a nagy kedvencem...
#1
Erre a filmre kipihenten érkezzen az, aki jól akar szórakozni. Én elég fáradtan néztem meg, ami hiba volt, mert egyrészt nehezen tudtam követni az indokolatlanul bonyolult, nagyon sok szereplőt egyszerre rámboritó cselekményt, másrészt meg néha elég monotonnak éreztem a sztorit és elveszítettem az érdeklődésemet párszor.
Meg szerintem vágtam volna belőle vagy 30 percet.
Aztan lehet megnézem frissen is, hatha akkor adja majd, de nekem ez egy hatoska a tízből