Pókember: Irány a Pókverzum filmkritika

A Sony a náluk ragadt Pókember-jogokkal még egy vadonatúj filmes univerzumot indított, ezúttal animált formában. Elsőként Miles Morales húzza fel a New York-i hálószövő ikonikus maszkját, az pedig egyszerűen fantasztikusan áll neki!
  • Írta: szlav

Kommentek

#23
#19: Az ha neked nem tetszett, nem jelenti azt hogy rossz volt. Nézz fel metacriticre.
#22
#21: Szia!
Úgy emlékszem, le volt minden fordítva! :)
#21
#20: Szinkronos verzióban, hogy van, le vannak fordítva a képregényes szövegek, feliratok?
Tegnap néztük eredetiben, de lehet következőre szinkronosan nézném.
Köszi
#20
Tegnap megnéztük moziban.
Így utólag olvasva, a kritika minden egyes betűjével csak egyetérteni tudok, remek írás lett! (pacsi érte am)
Úgyhogy akit előzetesek alapján megfogott, az siessen megnézni, imádni fogjátok!
Külön plusz, hogy a számomra általában minősíthetetlen magyar szinkron itt most több, mint korrekt lett, szóval ettől sem kell tartani! :)

ui.: ha még életedben valami csoda folytán nem hallottál volna Miles Morales-ről, akkor is átjön a filmben, hogy fekete főszereplő nélkül annyira se lenne hiteles, mint K.O. Lacitól egy Dragonforce feldolgozás. Nemár, hogy itt is csak a PC-t látjuk bele mindenbe, mikor az egésznek köze sincs hozzá....
#19
#7: A zsivány egyes egy rakás xar volt.
#18
Basszus...ezt meg kell neznem.
#17
#15: ....Azzá válik amit tesz.Szerintem nagy különbség.A kritikával nem lenne gond.
#16
SLi
#9: Ez 2018 amikor már nem maga a film a lényeg hanem a stáblista, a politikai paletta mindkét oldaláról, elképesztően megérdemlitek egymást, csak nekünk ne kellene részt venni a szenvedésetekben.
#15
tök érdekes pszichológiai jelenség amit itt mondotok, az ember azzá válik amit kritizál...
#14
Törölt felhasználó
#13: Ahogy Macifasz is írta, ez a karakter így lett megalkotva, és az bizony nem mostanában volt. (Minor spoiler:) az idei Póki játékban is láthattuk, és egy árva szót nem fecséreltek a származására. Kétlem hogy ez a film más lenne.

Oké, hogy a PC-s baromsággal a tököd tele van (nekem is), de itt csak te látod bele valamibe, ahol egyébként nincs ott. Ez nem a Tom Holland-os filmek "legyen MJ fekete" esete, ahol egy meglévő karaktert színeznek be a PC kedvéért. (Ami ugyan tök fölösleges volt, de legalább nem volt erőltetett.) Morales-t pontosan úgy ábrázolják, ahogy ki lett találva.
#12
#9: "pláne ha még fel is van sztárolva"

Mi ? Egy rajzolt figura ??? Hol van itt sztárolva ? Azért mert jó film ? Enek meg semmi köze a főszereplő hovatartozásának.
#11
#8: Mondjuk tény, hogy én már a rajzfilmekben is untam a párhuzamos-multi-hiperverzum marhaságot, mintha a Family Guy lamantinjai vették volna elő azt a labdát, amin pont ez a szöveg szerepelt, hogy most egy ilyen fantáziátlan ötletet húzzunk elő.

Amikor láttam a Venom mozizás után a részletet belőle, rájöttem, hogy tényleg nem is fog érdekelni.
#10
#9: Ja, nem aggódom. Csak furcsálom, hogy ugyan azt csinálod, amikkel kapcsolatban kiakadtál másokra. Ok, hogy nem írtad be ötvenszer, de akkor is hosszászólt minden ilyenhez. Ezek a karakterek amúgy mindig is léteztek a Pókuniverzumban akkor is, amikor még nem tolták túl ezt a PC-s dolgot. Az, hogy most készült velük egész estét produktum, na bumm.
#8
#3: Látom te is tisztában vagy a Pókember univerzummal és a benne lévő szereplőkkel. :-/ Néha te is jobban tennéd, ha inkább csendben maradnál és megtartanád magadnak az ilyesféle gondolataidat. Kezdesz olyan lenni, mint azok az emberek, akik ténykedésével kapcsolatban nemtetszésedet fejtetted ki az elmúlt pér hétben. ;-)
#7
#3: Lehetne az hogy ne egyből ezt mondd? Ha a film szar lenne akkor még jó oké, lehet ebbe bukott bele, de tekintve hogy jó, nem lehetne inkább a filmre koncentrálni?
Olyan mint a zsivány egyes, ott is mindenki mondja hogy fuj már megint női főszereplő, pedig az egyik ha nem a legjobb Star Wars lett.

Ahogyan Delphijos is mondta, lassan azt csinálod, amin felháborodsz.
#6
Csak ne 10 fps-sel futna a film :/
#5
#3: Ez szerintem túl van tolva már tőled. Azért már az is röhejes ha egy szereplő nem lenszőke szász, akkor megy a hiszti. Ha ugyanazt csinálod ott is ahogy indokolatlan , akkor pont azt csinálod te is amit kifogásolsz.
#4
#3: Na tessék, végre itt egy történet egy éles eszű, mégis kitaszított, laza, félig latinó, félig afroamerikai brooklyni tinisrácról és máris megindul a károgás, hogy ez nem is pókember!

Már miért ne lehetne az, kérdem én?