2018 legjobb horrorfilmjei és sorozatai

A szokásos év végi összesítőnk a hollywoodi szuperprodukciók háttérbe szorulásáról, illetve az indie felhozatal és a Netflix előretöréséről tanúskodik. Spoiler: Nicolas Cage két filmmel szerepel a listán.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#36
#34: Amugy Orban Viktor alapjan is jo horrrofilmet lehetne kesziteni.
#35
#34: Scp alapitvany? Az meg mi a lohere?
#33
YanezModerátor
#32: Akár így is fogalmazhatunk, de nagyon bírom, ahogy szép lassan, de biztosan bontakozik ki minden. Számomra felkavaróbb volt, mint az Örökség. :)
#32
#31: Ja, most neztem jobban utana, nem is hallottam ezidaig rola. Eleg durva es felkavaro film lehet...
#31
YanezModerátor
#30: Az Anyám! nekem nagyon bejövős film volt!!!
#30
#29: Én amikor láttam akkor a végén megvontam a vállam, hogy jólvan egynek jó lesz. Olyan kategóriája ez a horrornak szerintem, mint az Anyám!(asszem ez a cim), ami szintén nem az én izlésvilágomnak kedvez. Viszont amibe még belefutottam, itt a lista alapján az a Szörnyszülők. Nem tudom hogy a cikk szerzője hogyan állitotta össze ezt a listát, de ha ez a film Nála benne van a 2018 legjobb horrorfilmjei között, akkor inkább ne irjon ilyen listákat :D Amit láttam még az a Summer of 84, attól függetlenül, hogy atom kiszámitható a sztori, szerintem élvezhető volt.
#29
YanezModerátor
No megnéztem ezt az Örökség című "vígjátékot". Inkább lenne a címe Ökörség. Olyan jó volt a film kb a feléig, de aztán... és főleg a végén... komédia.
#28
#25: Anno moziban, Toldiban. (Nem adták a multiplexek.)
#27
Köszi a felhozatalt! Találtam benne párat ami hangulatosnak ígérkezik.
#26
#25: Moziban esetleg? :D
#24
Nekem a top3:

1. Suspiria
2. Örökség
3. Halloween
#23
los olvidados argentin film, legalábbis a 2018-as, van egy régebbi ugyanilyen névvel, az mexikói. Amúgy jó a lista és én se raktam volna bele a top20-ba.
#22
Nagyon jó lista. Találtam is benne már pár ígéretes címet. Azt sajnálom hogy nem elég hogy a hozzászólók leírják a fordulatokat :( , de a tartalmak is ellőnek egy egy dolgot pl a 14-esben kb le van írva a film tartalma. Szerintem ezt érdemes lenne kigyomlálni. Még sokan nem jutottak el ide a netezésben kíméljük meg legalább őket.
#21
A kedvenc évösszegző listám :)
Máris válogatok pár néznivalót, 10 alatt megvolt a nagyja, viszont fölötte sok az ismeretlen, köszi ismét és várom jövőre is!
#20
A ház amit Jack épített egy nagyon tolakodó művészfilm, amely sok emberből képes a legrosszabbat kihozni. A rendező zseniális munkát végzett, hosszú ideig az emberrel marad a film, ráadásul többször is meg kell nézni ahhoz, hogy egyáltalán sejtésünk legyen az üzenetéről. Jó látni, hogy ilyen előkelő helyen végzett a listán.
#19
Legutóbb a Farm-ot néztem.Gagyi, de mégis jó, amikor háziállatként nevelik a foglyokat és adják el a húsukat hamburgernek valónak xD
#18
A Mandy bejött, de a többi, amit láttam a listáról (Hang nélkül, Expedíció, Szörnyszülők, Apostle) felejthető volt.