The Punisher - 2. évad sorozatkritika

Frank Castle-t utoléri a végzete, egy évvel az első évad eseményei után sem tud békére találni, egy szerencsétlen véletlen okán bérgyilkosok loholnak a nyomában. Kiderül, hogy a halottnak hitt ellenfele nagyon is él és virul.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
Pedig rohadt jó, meg bírom ezt a szinészt! Remélem lesz 3dik évad! :)
#5
felegyiModerátor
Sokan írták hogy érezhető a második évadon hogy ez biza az utolsó... mindenestre ma neki kezdek!
#4
#3: Őőőh... Hogy mi?
#2
Billyt ki hiszi halottnak? Frank direkt hagyta életben, hogy "szenvedjen" a tettei miatt. Amy pedig 16 éves, persze, hogy kicsit naiv és meggondolatlan de ehhez képest meg baromira feltalálja magát, és Frankkel való kapcsolata az egyik legjobb része az évadnak. kb. 2 résszel ez is lehetett volna rövidebb, de így is egy nagyon hangulatos, brutális és meglepően érzelmes, az emberi természetre rávilágító sorozatot kaptunk. Szerettem nagyon, két nap alatt ledaráltam, de nem bánom ha nem folytatják, szép lezárást kapott.
#1
YanezModerátor
Eddig csak az első részt néztem meg, amely jó lett, de nem beszippantós. Így a spoilerek miatt inkább kihagyom a cikket, de amúgy remélem a sztori nem lesz olyan egyszerű, mint amire az első rész alapján lehet következtetni, plusz remélem lesznek jó kis mellékszereplők is, mint az első évadban!