Shazam! filmkritika

A fiatal Billy Batson élete hamar a feje tetejére áll, amikor egy titokzatos varázsló hihetetlen szuperképességekkel - na meg egy 30-as hapsi fizimiskájával - ruházza fel őt. A Shazam! végleg szakít a DC-filmek komolyságával.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#6: Én is nagyon élveztem, tök jó lett, csak más szuperhősös filmekkel szemben nem lett volna azért szerintem fair, ha 10/10 adok neki de hát izlések ls pofonok. :-)
#8
#1: 39 vagyok és nagyon élveztem. :)
#7
Nekem 10/10 lett ez a film.Azt kaptam amit vártam.
Már több mint 10 éve vártam erre a filmre. Egyik volt osztálytársam mesélt erről a karakterről akkor megtetszett.
Egy valamit hiányoltam belőle jobban ki lehett volna fejteni az elenségeket illetve a görög mitológia hátteret.
A végén Shazam family behozatára nem számította.
#6
Nálam 10/10 a film, nagyon jó lett.
#5
Simán 8 és fél pontos részemről ez a Shazam, az Aquaman + 9-es nálam, a szuperhősös popcorn/ látványfilmek műfajában Aquamanben látvány durvább volt de mint írtam, a hangulat itt is adja szerintem magát nagyon, tökre hozza amit kell neki.
#4
#3: ettől* + korán van, a kv + nem hatott, jajj ^^
#3
#1: Hát nem tudom h mit vártál eetől a filmtől vajon... Egy sötét lovagot??? ;D Végül is, a batrangot megkaptad! XD

Szerintem a DC nagyon eltalálta a hangulatát, tökéletesen adja vissza az eredeti anyagot ez a filmes adaptáció, mondjuk szerintem az Aquaman is kurtajól sikerült. Mondhatni, h kezdem a DC-s élőszereplős filmeket is egyre jobban megkedvelni. :)
#2
Nálam a marvel kapitánnyal betelt a pohár, nem azért járok moziba, hogy csalódottan/dühösön jöjjek ki a moziteremből... A legfájóbb dolog, hogy az Infinity war óta a Venom volt a legjobb szuperhősös film, pedig az is rengeteg sebből vérzett...
#1
Ma néztük. Óriási csalódás volt. Ha kb. 10éves lennék, nagyon élveztem volna. Semmi baj nincs a Shazammal amúgy. Újdonság végre egy családi film a DC-től.