Shazam! filmkritika

A fiatal Billy Batson élete hamar a feje tetejére áll, amikor egy titokzatos varázsló hihetetlen szuperképességekkel - na meg egy 30-as hapsi fizimiskájával - ruházza fel őt. A Shazam! végleg szakít a DC-filmek komolyságával.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
Amióta belibbentek a szuperhősök csak Thanos ér egy forintnál többet mint főgonosz.
A szuperhősök viccesek, a szuperhősök nagyon látványos dolgokat tudnak és hasonlók, de az ellenfeleik totál vadbarmok.
Ott vannak és mérgesek de hogy komolyabban ki legyen dolgozva az, hogy mi az eredetük és hogy végülis mi a bánat bajuk van áhhh minek. Papírvékony ha van is bármi indokuk.
Talán Zod (remélem jól írom) tábornok érvei elfogadhatóak Thanosén kívül. (Acélember)

Na erre az egészre ez a film rákontráz.
Súlytalan az egész, jé a család szuperhős lett és hogy vigyorognak meg van egy hely ahol be vannak a bűnök zárva és legyen az a bázis, ez az minden szipi szupi cukorszirup.
Igaz hogy hirtelen szinte istenek lettek, igaz hogy egy mágus ott volt és igaz hogy a fő bűnök valami démon izék de ki a rákot érdekelnek ezek amikor humor és rózsaszín minden.
Én pici pónim.....
#10
Az év legrosszabb filmje. Nem is értem, miért van mindenki elájulva tőle.
Nálam ez: 2/10 ér.
#9
#6: Én is nagyon élveztem, tök jó lett, csak más szuperhősös filmekkel szemben nem lett volna azért szerintem fair, ha 10/10 adok neki de hát izlések ls pofonok. :-)
#8
#1: 39 vagyok és nagyon élveztem. :)
#7
Nekem 10/10 lett ez a film.Azt kaptam amit vártam.
Már több mint 10 éve vártam erre a filmre. Egyik volt osztálytársam mesélt erről a karakterről akkor megtetszett.
Egy valamit hiányoltam belőle jobban ki lehett volna fejteni az elenségeket illetve a görög mitológia hátteret.
A végén Shazam family behozatára nem számította.
#6
Törölt felhasználó
Nálam 10/10 a film, nagyon jó lett.
#5
Simán 8 és fél pontos részemről ez a Shazam, az Aquaman + 9-es nálam, a szuperhősös popcorn/ látványfilmek műfajában Aquamanben látvány durvább volt de mint írtam, a hangulat itt is adja szerintem magát nagyon, tökre hozza amit kell neki.
#4
#3: ettől* + korán van, a kv + nem hatott, jajj ^^
#3
#1: Hát nem tudom h mit vártál eetől a filmtől vajon... Egy sötét lovagot??? ;D Végül is, a batrangot megkaptad! XD

Szerintem a DC nagyon eltalálta a hangulatát, tökéletesen adja vissza az eredeti anyagot ez a filmes adaptáció, mondjuk szerintem az Aquaman is kurtajól sikerült. Mondhatni, h kezdem a DC-s élőszereplős filmeket is egyre jobban megkedvelni. :)
#2
Nálam a marvel kapitánnyal betelt a pohár, nem azért járok moziba, hogy csalódottan/dühösön jöjjek ki a moziteremből... A legfájóbb dolog, hogy az Infinity war óta a Venom volt a legjobb szuperhősös film, pedig az is rengeteg sebből vérzett...
#1
Ma néztük. Óriási csalódás volt. Ha kb. 10éves lennék, nagyon élveztem volna. Semmi baj nincs a Shazammal amúgy. Újdonság végre egy családi film a DC-től.