Trónok harca - spoileres kibeszélő

Mindent leromboltak. George R. R. Martin életműve csúfos befejezést kapott az HBO-tól, a Trónok harca a záró évadra dilettáns lett és vállalhatatlan. Pedig volt miért imádni annyi éven át - és imádta is mindenki.
  • Írta: Daks

Kommentek

#30
Törölt felhasználó
Kimoderált üzenet
#28
Törölt felhasználó
Kimoderált üzenet
#27
Törölt felhasználó
Kimoderált üzenet
#25
Törölt felhasználó
Kimoderált üzenet
#24
Amúgy volt egy-két gyengébb rész, amikor még a könyv alapján írták. Daenerys tök könnyen megtanul Dothrakiul, Syrio Forell fakarddal leüt egy rakás katonát, de fémkardot nem bírt elvenni tőlük. Az Arctalan emberek, meg Jacklin Haegar (nem nézek utána a helyesírásnak) motivációja is érthetetlen, ha olyan jó bérgyilkosok, akkor miért nem bérlik fel őket az uralkodók, mondjuk megölni Joffreyt?
#23
#9: Akkor én is tájékozatlan vagyok.
#22
#21: jah egy fércmunka, Az előzőeket RR Martin írta olyan is lett. A replikából a legócskább replika lett HBO módra.
#20
Ez az oldal van tele méltatlanul hanyag firkálmányokkal. Shame.
#18
kedvenc sorozataim közé még talán befér "alulra", amit remélhetőleg letol a térképről a gyűrűk ura a jövőben
elég nagy volumenű fantasy cucc volt, számomra ez önmagában elvisz a hátán sok ****t, de a zárása egyáltalán nem tetszett... ha hagytak volna egy kis időt a megbolondulásra azt mondom még jól is elsülhetett volna az egész, de így hogy egy pillanat alatt kattant be a csaj ártatlanokat égetve fel...
meg a zombis harcot is nem kicsit elrontották, az egy dolog hogy összevisszaság és hülyeség volt sok helyen, meg összecsapva éreztem, de mi az, hogy alig haltak meg főszereplők, miközben hullahalmok közt fetrengve harcoltak? Hol vannak a régi szép idők, amikor még meg merték tenni, hogy egy vacsora alatt kinyírták a fél szereplőgárdát? Akkor azért imádtam a sorozatot, mert ilyeneket meg mertek húzni, és nem lehetett tudni mi lesz a a következő részben, a végére már csak egy ilyen elcseszett "fordulatot" tudtak megtenni.
#17
Törölt felhasználó
Hála Istennek egyetlen részt sem láttam ebből a maisntream agymosó retekből.
#16
Itt tuti valami penzugyi/jogi/ emberi ellentet van a hatterben amit nem kommunikalnak amiert ilyen tre lett az utolso evad.
Egy elso eves rendezotanonc, iro is 10szer jobb evadot hozott volna ki belole 100ad ennyi penzbol.
#15
#14: Vicces , hogy azok között sincs egyetèrtès, akik könyvrajongók is S èvek óta nem igazán èlvezik a sorozatot. Szerintem az 5. èvad is egy borzalom, a dorne-i bènázással ès Sansa èszakra küldèsèvel( ami teljesen más a könyvek Sansa sztorijához kèpest s az egyik legèrtelmetlenebb, semmi felè tartó maszlag). Meg őszintén szólva, nekem már a negyedik èvadban is előtüntek zavaró dolgok. De az első 3 èvad Szent Grál, okos változtatásokkal a könyvhöz kèpest.
#14
#10: Hát azért mert nagyon sokan elmerültek jobban a könyvekben is a mitológiában és persze hogy csalódtak, sehol sincs a minőség az első öt évadhoz képest.
#13
#12: Pár ember aki ismerte, olvasta a könyveket ki is találta, ezt a két rendező is tudta.
És akkor azt találták ki, hogy ez így nem jó mert néhányan kitalálták és akkor lepjük meg a nézőket, ezt egyébként Martin ellenezte, csak gyakorlatilag semmibe vették. Azzal viszont nem számoltak hogy ezekkel a lépésekkel teljesen elrontanak szinte minden karakter szálat, teli lesz logikai buktatókkal stb.
Meg ez hogy 6 részbe van sűrítve, egyszerűen nem elég arra hogy kibontakozzanak a karakterek, az események, minden olyan túl gyors.
#12
Lehet,hogy szar lett,de szerintem ha máshogy végződik,akkor se értékelte volna senki pozitívan,mert a 2 év alatt egy rakás rajongói teória terjengett a neten.Mindenki próbálta kitalálni,hogy mi lesz a vége és amikor nem jött be az elméletük,akkor csalódtak.
Voltak benne logikai bukfencek és elég sok előre megjósolt dolognak semmi jelentősége nem volt,ami az életben előfordul,de egy könyv adaptációnál f*szság.
Általában hza egy sztorit elkezd valaki írni és más fejezi be,annak 90%-ban bukás a vége(lásd a Mass Effect sztori íróját).