Aladdin filmkritika

A dzsinnek hagyományosan három kívánságot teljesítenek. Nem tudom, ki használna el egyet arra, hogy élőszereplős Aladdint kívánjon, de valaki mégis megtette. A kérdés már csak az, hogy a dzsinn hogyan teljesítette azt.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
Szerintem EZ az első Disney remake a rajzfilmérából ami tök jó hogy elkészült. Nem vitték túlzásba ezt a feminim szarságot se, Will Smitht nem értem miért bántották, hogy miért kék (mert a mesében is az volt azért), egyedül Jafar volt gyenge, de összességében nekem is pozitív csalódás volt. Eltelt 30 év, és azért nem az Aladdin volt az első ami ezt a storyt feldolgozta. A dalok is rendben voltak, az akciók is (sőt hát jobban nyomta Aladdin a PoP SoT mozdulatokat mint anno Gyllenhaal, úgyhogy Ritchie menjen oszt csináljon filmet a Sands of Timeból).
#9
#8: Köszönjük Fehér Cage!
#8
Aladdin remake egy feminista propaganda film lett.
#7
#6: Mia Khalifa visszavonult így már nem lenne az igazi :(
#5
#4: Főleg azért, mert felesleges. Ha megnézed, szórakoztat, tehát jó film, de ugyanazt tudja, mint a rajzfilm Aladdin. Ha mondjuk a rajzfilm egy 8-as, akkor -1 a mezei újraforgatás miatt, plusz újabb fél pont büntetés a gyenge Jaffarért és Jágóért.
#4
Ha jo filma, akkor hogyan lett 6.5 pont? Csak en erzem a zavart az eroben?
#3
Tetszett, működik a djini karakter. A feminista propaganda ide is bekúszott, de legalább dekoratív a színèsznő akinek a szájába adták a szavakat.
#2
Számomra is nagy pozitív csalódás volt, csak ajánlani tudom
#1
A trailerből giccses nyálas semmitmondó film jött le nekem, nem akartam megnézni, párom vett rá. Hatalmas pozitív csalódás volt nekem, Will Smithnek olyan dumái vannak h felröhögtünk, a színészek hitelesek kivéve Jaffart az gyenge de elviselhető. A dalok, pláne az új dalok amiktől féltem, pedig nagyon jók lettek, az összes dal kb egy átdolgozáson ment át és a teljesen újak is nagyon jók voltak szerintem. Összességében én jól éreztem, mi jót szórakoztunk és várom is az otthoni megjelenést. Csak ajánlani tudom, a Dzsin jól néz ki, a helyzet komikumok is poénok benne