Pókember: Idegenben filmkritika

Meglehetősen sűrű időszakot tudhat maga mögött a még mindig csak tinédzser Peter Parker, így pont kapóra jön, hogy kikapcsolódjon az iskola szervezte európai osztálykiránduláson. Velencébe érve viszont minden a feje tetejére áll.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
#7: Tinik èletèről szóló alkotások nem igazán szoktak megragadni. Ami a kedvenceim között van, az a Superbad, de ugye az igencsak más kategória. Egy biztos, kíváncsi leszek hogy folytatja a pályafutását.
#14: Èn pont nem próbáltam, mert annak idejèn mikor 'fogyaszottam' az effajta programokat, mindig akadt más ami jobban èrdekelt. Pont ezèrt van a gèpemen èvek óta a fruit of grisai s egyèbb nyalánkságok is, de manapság már nem hiszem hogy lekötne.
#15
SLi
#14: haha " egész jó játék", az egyik blog posztod alatt említettem ha esetleg rémlik
hát az biztos amíg élek nekem erről a szóról mindig ez a "játék" fog eszembe jutni
#13
Kinek mi jön be...de nekem anno az első Tom Hollandos Pókember nagyon bejött, így eléggé nagyok lettek az elvárásaim..a mostani rész se rossz, de valahogy nem is lépte át pozitív irányban az ingerküszöbömet..ahogy kiderült a fő irányvonal, onnantól valahogy már nem ütött akkorát, révén, hogy kiszámíthatóvá vált a cselekmény...
#12
#7: Ez a sorozat mellőz mindent, ami a jó ízlés. Nekem a 3. rész utánmár túl sok volt..
#11
Én tegnap láttam de még mindig elég vegyes érzések kavarognak bennem. Az első 1 órája számomra valami elcseszettül kuszoványos, kavalkányos (igen, tudom, hogy nem léteznek ezek a szavak). Egyszerűen képtelen volt megtalálni a saját ritmusát, nem tudta eldönteni, hogy most Pókemberként, vagy a MARVEL filmes univerzum harmadik fázisának lezárásaként akar-e inkább funkcionálni, az egész - beleértve a karaktereket is - amolyan bevizesedett puskaport szagot árasztott. Emiatt pedig, ha nem is esett a két szék közé, de azért elég keményen megingott. Ráadásul rengeteg mindent kivágtak belőle, pl. a második előzetesben látott éttermes akció jelenetet nem tudom miért kukázták, rohadt jól nézett ki pedig. Aztán derült égből villámcsapásként a második felére magára talált, és olyan szinten elkezdett működni, hogy már-már teljesen elfeledtette velem az első 1 óra nehézségeit...persze nem, de a nagy részét igen. :-) Holland pedig még mindig tökéletes Pókmalac...akarom mondani Pókember, az MJ-el alkotott szerelmi szál aranyos, Jake pedig tökéletes választás volt Mysterio szerepére még úgy is, hogy a film első felében az ő szála is eléggé elnagyolt érzést keltett bennem. De hála az égnek annak a második órának, az ugyan is hibátlan. A két stáblista jelenet is remek lett, az elsőt meg is tapsoltam (bezony ám). Szóval összességében elégedett vagyok, de mellette picit csalódott is, mert az első felében tényleg nem találták - legalább is számomra - az egyensúlyt, és emiatt nem tudom jobbnak titulálni a Hazatérésnél. Ám természetesen még így is kötelező a moziban való megtekintés. :-)
#10
Akkor látom, csak szerintem van túltolva már ez az egész... Bocsi.
#9
#8: "Azt sajnálom, hogy a 2. stáblista utáni jelenetet elmulasztottuk..."

Hehe. Gyerekekkel voltam, mi is így jártunk :D
#8
Baszott jó lett a film ! A 20+ marvel filmből simán a top 5 között szerepel nálam. Picit nehezen, lassan indul, de aztán végig pörö, mint a kokszos kurva.
Remek lezárása lett a 3. fázisnak. Azt sajnálom, hogy a 2. stáblista utáni jelenetet elmulasztottuk...
#7
SLi
#6: https://www.imdb.com/title/tt8772296/?ref_=nm_flmg_act_4
nem régi HBO-s sorozata szerintem kifejezetten tehetséges
#6
#3: Èn azon lepődtem meg, hogy a színèsznő meglepően jól játszik; a karakter szörnyű edgy hipster milennial, de kompetensen előadva. De ezen kívül elèg semmilyen az egèsz
#4
#3: Még mindig jobb mint a klasszikus "de hát legutóbb már felnőtt volt, most hogyhogy gyerek?"
#3
SLi
Nekem csak az a durva hogy akikkel beszéltem szinte senki nem tudta hogy ez az MJ egy tök más karakter mint mary jane
#1
Tegnap este néztük meg, nálam ezt csak a Ragnarök és a Winter Soldier veri az MCU-ban. Eléggé félve mentem be, az előző egy simán csak élvezhető film volt, semmi több, de ez nekem az elejétől a végéig nagyon bejött.