Halálos iramban: Hobbs & Shaw filmkritika

Hobbs és Shaw a lehető legjobb dolog, ami az elmúlt években történhetett a Halálos iramban-sorozattal. Párosuk már az előző részben is a legjobb pillanatokért volt felelős, most pedig kaptak egy külön mellékágat, ahol szabadon kiélhették magukat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#75
Pont azt hozta a film ami várható volt.Laza popcorn mozi jó beszólásokkal.Sokkal jobb ez a stílus,mint a fast széria ami közben halálosan komolyan akarja venni magát.
#72
#71: Csak abban hogy ott van neki keletje
#70
Úgy nyomja a nyalit a kínaiknak The Rock hogy ciki nézni. Azbinstáján csak nekik megy a nyaki. Hiába onnan dől a lé
#69
Úgy nyomja a nyalit a kínaiknak The Rock hogy ciki nézni. Azbinstáján csak nekik megy a nyaki. Hiába onnan dől a lé
#68
Borzalmas, ostoba "film".
#59
#56: Remélem ezt a homofób megnyilvánulást eltakarítják az oldalról, az írójával együtt. Fogalmam sincs, hogy engedhetnek meg ilyesmit a mai világban, egy nyilvános oldalon.
#57
#56: A legtöbb embernek pedig az jött be amíg nem voltál itt. Kinek mi..
#54
Elolvasom a cikket, gondolom kap vagy kilenc pontot erre tessék : hééééét ? Margit ! Noooooormális ? :) Mindig azt szoktátok szajkózni, hogy mindent és mindenkor a saját kategóriájában és fajtársaihoz viszonyítotok... Akkor ez most miért nem tííííííz ? Tényleg nem értem bakker ! :)
#38
Na, vélemény: Abszolút ajánlom, főleg az első két harmadát a filmnek. A harmadik harmad kicsit vontatott, kevesebb humorral. Illik megnézni a stáblistát, Ryan Reynolds pedig megint jó volt, bár megint Deadpoolt játszott.
#37
Ma este nézem a filmet!