Volt egyszer egy... Hollywood filmkritika

Rick Dalton bőven túl van már karrierje csúcsán, így hiába számít régi motorosnak a showbizniszben, sajnos az idő múlása rajta is kifog. Mert Hollywoodban már semmi sem a régi. És még a kibaszott hippik is itt vannak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
YanezModerátor
Kiváló rendezés és színészi játék, de ennyi. Tarantino az egyik legnagyobb kedvencem, de számomra ez lett a leggyengébb filmje. Szinte semmiről sem szól. Nincs olyan cselekmény benne, ami odaláncolna, ami lekötne.
#12
Átlagos film semmi extrával.
#11
#8: Az az üzenete, hogy ha valaki szarban van és olvas vagy lát egy történetet egy megkeseredett karakterről akkor, saját magát képzeli bele és nagyon érzékenyen hat rá főleg akkor amikor hasonló helyzetben is van.
Viszont ha valaki más személyt lát olyan helyzetben mint amit a történetben szereplő karakterről látott, hallott akkor nagy ívben leszarja...
#10
A sok negatív kritika miatt nagyon féltem a filmtől, utólag kiderült, hogy teljesen feleslegesen. Ez a film egy pure perfection annak, aki szereti és ismeri a filmeket. A színészi játék abszolút fenomenális, de hát ilyen top színészektől ezt is várjuk. Ezt a filmet élmény végignézni és átélni, az év eddigi legjobbja.
#9
#8: A képi világa és a belső vágások is ütősek! Igazi moziban nézős film!
#8
#5: +1 Messze a legkifinomultabb, legemberibb filmje és számomra az egyik legnagyobb mozis élményem. Összetett, komplex, több rétegű, tele szimbólumokkal és egy ütős üzenettel.
#7
#1: Ez komoly :) Szuper gondolat
#6
Törölt felhasználó
"lendületes történetmesélés".

Tarantino filmjei közül egyet sem láttam végig, bevallom. Mindegyiket halálra untam az első 30 perc után, olyan merő dög unalom volt mind.
#5
szerintem ez lett Tarantino eddigi legérettebb filmje, minden percében visszafogott és sehol nem érezni az egót ami az utóbbi 3 filmjét jellemezte.. Kijelenthető, Tarantino felnőtt..10/10
#4
#1: Na ez betalált! Grat a kis írásért
#3
Ugyanez az érzésem, mint amit a kritika leírt! kiváló
#2
#1: Ez jobb volt mint az "igazi" kritika. :)
#1
Én csütörtökön jártam Tarantinonál. Bekopogtam, széles vigyorral az arcán kinyitotta az ajtót, kezet fogtunk majd behívott. Azon nyomban a kezembe nyomott egy Red Apple-t (amiről nemsokkal később szivarra váltottunk), valamint egy pohár konyakot (később pedig egy elég nagy korsó Margaritát), majd elkezdett körbevezetni a házában. Rengeteg szobája van, amik mindegyikéből nosztalgikus zene áramlott. Be is nyitottunk mindenhova, és amikor kitárult az ajtó, kiömlött belőle a szeretet és a szerelem maga. Emellett megcsodáltunk még pár gyönyörű autócsodát, megveregettük a vállát pár remek színésznek, pacsiztunk egyet a jó öreg nosztalgiával, majd miután 160 perc elteltével véget ért a túra, elköszöntünk és hazajöttem. Elképesztő élmény volt. Azt tanácslom nektek, látogassátok meg ti is Tarantinot. Higgyétek el, megéri. :-)