Jojo Nyuszi filmkritika

Végre hozzánk is eljutott Taika Waititi legújabb filmje, a Thor: Ragnarök rendezője pedig most sem hazudtolta meg önmagát. Sejtettük, hogy alacsonyan szállnak majd a poénok, de arra nem számítottunk, hogy így megdolgozzák majd a szívünket is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#53
#51: Micsoda leplezetlen nagyképűség !
#52
De gaz, hogy idejovok kommenteket velemenyeket olvasni a filmrol, errefel elkezdenek itt papolni osszesekuves elmeletkrol meg a zsidokrol, de kb egy kommentet nem talalok arrol milyen a, film. Ne terjunk Mar El a tematol, ertem en hogy a filmben is van egy zsido lany, de azt hogy volt e nepirtas a zsidok kozott vagy nem beszeljetek Meg privatba ne itt.
#51
#50: Tanulj és rájössz
#50
Megnéztem és tetszett a film. Nem tudom másoknak, mi bajuk van a filmmel.
#49
#48: Gorbacsov 1989-ben feloldotta az NKVD akták titkosítását, tömegsirokban 50000 hullát találtak Auschwitz környékén.
#46
#32: Azért van egy pár hivatalos, és bizonyítottan eredeti kép....
#44
#42: Mondjuk ez tényleg nonszensz egy olyan világban ahol szabadon lehülyézheti a legnagyobb tudósokat egy tanulatlan barom, mert szerinte lapos a föld.
#42
SLi
#39: https://www.origo.hu/itthon/20150410-holokauszttagadas-miatt-allitanak-birosag-ele-egy-szegedi-not.html
engem nem zavar vagy ilyesmi, felőlem lehet bármiről beszélni csak azért írtam hogy vigyázni kell
#38
SLi
#32: Szerintem kérj meg egy moderátort hogy törölje amiket írtál, lehet nem vagy képben de ilyenért sőt kevesebbért is bíróság lehet a vége.
#35
#33: Nekem túlélők mesélték, hogy a vége borzalmas volt, erdőket a környéken kivágták, földeket felélték, ellátmány kevés volt, szénnel napközben csak a tisztek lakosztályát és a kantint, fűtötték, bombázások miatt munkára se tudtak menni, így napközben a kiskatonákkal együtt meneteltek, hogy ne fagyjanak meg, aki elgyengült, összeesett agyonlőtték,vagy éjjel belehalt az éhségbe.