Sonic, a sündisznó filmkritika

Amikor a Sonic, a sündisznót először láttuk mozgásban, az egész világ elborzadt az animált sün láttán. A Paramount a panaszokra hallgatva átformálta a karaktert, az új Sonic pedig rendben van - a kérdés már csak az, hogy milyen a film alatta.
  • Írta: gorien

Kommentek

#47
#41: Az érettségim megvan, de kell másik emelt szint. Ehhez is be kell ülni az iskolapadba, a fiatalság közé amit pl az én munkatársaim furcsállnak. Sokszor ha felhozok egy témát azt mondják, hogy "mi már felnőttünk, Zsoltikám - ebből kinőttek blabla és tény, infantilisnek hisznek de nem zavar annyira.
#46
Azért sonic mindig is periféria volt egy magára valamit adó gamer szemszögéből... :)
Azzal viszont vitatkoznék, hogy a varkrafttal és a pikácsú detektívvel bármi is elindult volna... Főleg az utóbbi esetében: minden "zs" alapokon túlmutat... negatív értelemben... A wc :) csak szimplán bárgyú, a legminimálisabb színészi játékot is mellőző és fantáziátlan... Leginkább se füle, se farka... :((( Ennek pedig én sem örülök, de attól még sajnos ( !!! ) az... :( Az egyetlen pozitívum a wc- filmről, hogy ez volt az első olyan eset, ahol végre nem tűnik bazári majomnak a varázsló... ügye 'gründolf' ?! :)
#45
#44: Szinte minden fejben döl el csak akaraterő és kitartás kell ami személyenként változó de a mások által magyarázos negatív ráhatásokat kell kizárni ami előrébb viheti az embert hogy nem foglalkozik csak ami magának fontos a cél érdekében apránként haladva nem feladva hamár eldöntött valamit.
#44
#43: +1
#43
srácok, sose késő semmihez az életben, mindent le lehet rakni, legjobb barátomnak 6 évbe telt hogy felvegyék a nemzetvédelmire, és most afganisztában van és 30 ember szolgál alatta, mindig ebből merítek erőt. másik ismerősöm 55 évesen gondolt egyet és 30 év pincérkedés után ennyi idősen jelentkezett orvosira, és szépen teljesít..az idő csak egy arc a vízen
#42
#27: Az a “lerágott csont” hogy valami New York-ban játszódik ? Akkor ne nagyon nézz filmet mert az amerikai filmek 90% 5 városban játszódnak. De ezek között is dominál NY és LA. Ez van.
#40
#37: Kedves tőled. Egyébként se érdekelt soha hogy más mit gondol, míg megtartja magának. Érettségizni is eljárok néha pedig már én is bőven 30-on túl vagyok. De más területen akarok majd dolgozni, kell, na...
#39
bakker, lehet hogy megnézem moziban
#38
32 vok, de megborotválkozva kb 17 évesnek nézek ki, szóval..marad online :D annó sonic advancet úgy toltam hogy bekapcsolva hagytam a konzolt, hogy mikor hazaérek a suliból még azzal se kelljen időt tölteni hogy bekapcsolom
#37
#34: Nem is kell! Pont ez jelent azt hogy érettebb vagy az átlagnál és fel mered vállalni a benned lévő gyermeket aki 60-80 éves korunkban is velünk lesz. Infantilizmus az ha valaki tagadja ezt mert azt hiszi az “felnőttes”.
#36
Nem igazán olvastam az írásokat róla mert már eldöntöttük hogy megnézzük mivel a többségnek aki látta tetszett és a Trollok 2 még odébb van április elején. A gyerek az előzetes alapján várja már és én is nem a régi emlékek miatt hanem kíváncsiságból hogyan tudtak ezt a játékhős történetét megvalósítani.
#35
4dx ben nèztem a gyerekekkel..nagyon jól szórakoztam. Mèg vagy 2szer biztosan megnèzem moziban velük, amíg meg nem jelenik -ahogy a gyerekeim szoktàk mondani- "vinyóra" :). Az ember fia ilyen filmekèrt negy moziba. Ha jokert kellett volna moziban megnèznem, kifele jövet biztosan felrúgtam volna valamit....
#34
#13: Én a Kung Fu pandát meg Jégkorszakot is egyedül néztem a moziban - én voltam az egyetlen felnőtt gyerek nélkül. Nem szégyelltem.
#33
#30: Hát ezt most leownoltad haver
#32
Kifejezetten felüdülés számomra a film.
Soha egyetlen játékkal sem játszottam, de szerintem Sonic is és Dr. Robotnik is jópofák.
#31
#30: Ugyanmár ki akar neked terelni. Meglátszik a színvonalad a profilképeden.
#29
#26: ...ja, a beböfögésről pedig annyi ahogy elnéztem elég sok vitát generáltál már te is. Amik ehhez képest gyerekzsúr vaze.
#28
#27: Lehet lerágott csont de valamivel mégis több annyian szeretik és dícsérik. Én nem láttam még, holnap nézem kisfiammal!