Talpig fegyverben filmkritika

Miles egy szerencsétlen játékfejlesztő, aki a munkahelyi stresszt rendszerint egy kis egészséges netes trollkodással vezeti le. Egyszer azonban rossz arcokba köt bele, akik pisztolyt szegecselnek a kezéhez és halálra szóló harcra kényszerítik őt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Törölt felhasználó
#5: A mi mozinkat elvették az átkosban... .kaptunk érte 10k kárpótlást :D.
Ahogy Godach írta Reynolds filmje tényleg baromi jó lett.Picit furcsa a rendezése először, de ahogy megszokod nagyot üt :).
#8
#3: Angolul egész jó lett. Abszolút szórakoztatott, megérte megnézni. Kategórián belül szerintem többet ér mint 6 pont.
#7
#6: Azt várom már nagyon. :-D
#6
#3: Less rá akkor Raynolds új filmjére. Tuti be fog jönni :D
#5
Tekintve hogy a Kormány bezárta az összes mozit most mondjam azt, hogy leginkább majd torrentöl lehet megnézni.
#4
#2: Valahogy szerintem sem passzol a srác ehhez a témához. Nem tudom miért, de totál offplace-nek érzem, pedig amúgy semmi bajom vele.
#3
Kimondottan szeretem az olyan akció állatságokat, amikben fullban tolják a kretént, ennek hála 100%-ra kimaxolva azt a bizonyos bűnös élvezeti faktort. Egyik ilyen személyes kedvencem a Shoot 'Em Up Cliwe Owennel, ami az első perctől az utolsóig zseniális, de a Gerard Butler féle Gamert, valamint Statham Crank filmjeit is nagyon csípem. A Talpig Fegyverben eme két alkotáshoz csatlakozhatott volna, helyette egy trágyadomb tetején landolt. A rendezés amatőr, az akciók gagyik, ráadásul a kritikán aluli hangkeverésnek köszönhetően semmi erejük nincs, a poénok 80%-a rohadt kínos, a szinkron pedig Barátok közt szintű. A két főszereplő, valamit a főgenya mellett egyedül a zene lehetne még említésre méltó, de a retek keverésnek köszönhetően, az is mehet a trágyadomb tetejére. Nagyon akartam szeretni, de hatalmas csalódás volt. :-/
#2
YanezModerátor
#1: Mert?
#1
Daniel Radcliffe igen furcsa választás.