The Mandalorian - 2. évad sorozatkritika

A The Mandalorian páncélozott űrcowboya visszatért, hogy folytassa küldetését, és új otthont találjon a Gyermeknek. Ezúttal azonban a Star Wars-univerzum apraja-nagyja is beköszön a kalandjai alatt.
  • Írta: gorien

Kommentek

#23
#21: Ráadásul ott ( az Endoron ) a császár mondása alapján ráadásul a legjobb emberei voltak... :)
#21
#19: Mindig is nyomorékoknak voltak beállítva, pl. A Jedi visszatérben úgy viselkedtek, mint egy csapat hátrányos helyzetű kiscserkész.
#20
Vagy ez ilyen kotelezo dolgok a star warsban, hogy a feher ruhasok kb direkt belefutnak a golyokba?
#19
Jo lenne ez a sorozat, ha nem fullba gyerekeknek keszult volna. Nevetseges nezni, ahogy a birdalom katonai ugy hullanak mint legyek, es rettentoen benak. Ha ilyen nyomorekoknak allitjak be a birodalmat akkor mi ertelme az egesznek?
#18
#14: Hát igen látszik azért hogy ebben dolgoztak olyanok is akiknek volt köze Lucashoz. Ha nincs is esély arra hogy a disney sequeleket hivatalosan letagadják... sajnos. Arra azért látok jeleket hogy figyelmen kívül hagyják és egy normálisabb irányba vigyék el a dolgot, persze nem konkrét filmekkel inkább ilyen cameok keretében, ahogy itt az évadzáróban is.
#17
Jó volt, tetszett, ugyanúgy, mint az első évad. Végig próbált meggyőzni az agyam, hogy pofátlan fan service az egész, de a Star Wars rajongó szíven folyamatosan felülkerekedett rajta.
#16
Szerintem kurva jó volt, mi az asszonnyal jól szórakoztunk. Megint volt Sztárvársz érzés, mint gyerekkorunkban.
Pozitív csalódás!
#15
EZ az a sorozat, ami visszaadta nekem a reményt a Star Warsba. A Sithek bosszúja óta ez a legjobb, ami történhetett a franchise-zal. Az új trilógia pedig még mindig egy nézhetetlen szar, élen Ruin Johnson förmedvényével.
#13
7.5 pont? Gondolom az új trilógiát meg 9-10 pontra értékelte a kedves cikk írója. És az ilyenek írnak ide sorozat kritikát, szégyen. Ez a sorozat 10 pontot érdemel, azok után, hogy milyen moslékot csinált a disney a 7.-8.-9. résszel.

#6 Ha az ismerősöd azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz? :D
#12
Hab
#11: Már az első évadban is levette a sisakját. Igaz csak egy droid előtt, de akkor is láthattuk az arcát. Szerintem jó párhuzam Vader sisak levételével.
#11
#3: Pont nálam is ez volt az érzés, továbbá az, hogy egy-két szereplőt visszahoztak a nagyfilmes Star Wars-ból, az csak extra hab volt a tortán.
Ami a T. #6-os hozzászóló véleményét illeti, az számomra is zavaró volt, hogy minden egyes rész szinte csak arról szólt, hogy minden mással kellet Mando-nak foglalkoznia, csak a küldetésével nem, mert csak akkor halad előre, ha valakinek szivességet tesz elöbb....

Ami számomra viszont kiábránditó volt, hogy a sisakját levette és megmutatták az arcát menet közben. Lehetett volna hátulról is lőni a kamerával és akkor megmaradt volna egy misztikus karakternek az utolsó részig.
Dehát ez van.
#10
Annak ellenére hogy nemigen vagyok Star wars rajongó,ez nálam simán egy erös 9-es! Nincsenek töltelék részek,minden rész izgalmas,és látványos
Pict rövidek,de mindenért kárpótolnak a remek epizódok
#9
#6: Tény, hogy kisebb volumenű az egész, mint a filmes társai, értsd: történet nagyívűsége, látvány, de sorozatként vállalható.
#8
#4: A fenét nem. Egy “raklap” erőhasználó került elő a VI. epizód után, és egy darabról sincs még említés sem.... annyira erőltették az új szereplőket... a többi “ismerős” is kizárólag a fan service miatt van benne, és mintha nem is önmaguk lennének....
#7
Adom, hogy az 5.resz siman az egyik legjobbja az evadnak, persze aki nincs tisztaban a CW animacios sorozattal vagy a Rebels-al annak lehet nem. :D
#6
Mióta egy ismerősöm úgy jellemezte, hogy olyan, mintha egy rpg-ben csak a mellékküldetéseket csinálnád meg, azóta egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy megnézzem :D
#5
Sosem voltam elbillenve a Star Wars filmektől, az utóbbi 3-4 filmet meg sem néztem. Meg úgy az egész világa hidegen hagy. De ez a Mandalorian nagyon jó kis sorozat volt, le a kalappal.