WandaVision sorozatkritika

A Star Wars után a Marvel filmes univerzuma is megkezdte a kisképernyős térhódítását, Kevin Feige és csapata pedig most sem hibázott: snittre pontosan kiszámolták, hogy mire van szükségük a rajongóknak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#8: Nem csak neked nem jött be...Én éreztem magam kellemetlenül a sorozat nézése közben. 4. részig jutottam. Pedig szerettem volna szeretni, de nem volt benne mit:(
#7
#6: Ez az első Marvel-sorozat, ami nagyon-nagyon szorosan összekapcsolódik a filmekkel.
#6
“ A Star Wars után a Marvel filmes univerzuma is megkezdte a kisképernyős térhódítását... “

Ez mit jelent pontosan? A Marvel sorozatok már hosszú ideje léteznek, korántsem ez az első.
#5
#3: Akkor felreertettelek. Azt hittem, mint temat tartod hulyesegnek a Marveleket, de igy latom logikat abban, amit mondasz. Nalam az Annhilation a nagy kedvenc.
#4
Szeretem a Marvel filmeket, de ennek mar az elozetesetol is rosszul lettem...
#3
#2: Persze. A Káosz, a Kitörés, az Őrszem, a Polgárháború, a Forradalom, a Beszivárgás, a Titkos Invázió, vagy az Ostrom (csakhogy a frissebbeket említsem, amik kijöttek magyarul is, viszonylag "újabbak" és majdnem, vagy ugyanakkora horderejűek, mint teszem azt egy Végjáték) komolyan tudták magukat venni pont annyira, amennyire kell, anélkül, hogy minden jó pillanatot elcsesszen valami infantilis, oda nem illő poén, mint az utóbbi évek Marvel-filmjeinek nagy részében. Lehet, hogy volt olyan korszak, amikor a képregények is gyerekesebbek voltak, de annak már egy ideje vége, vagy legalábbis nem az a célirány.
#2
#1: Marvel az pont az ovodas okorkodesrol szol, ahogy a forrasul szolgalo szuperhosos kepregenyek 85%-a. Muveszfilmeket sem ugy ul le az ember nezni, hogy autos uldozeseket es a CGI szornyeket var.
#1
Egyhuzamban végignéztem az egészet, meglepően jó volt! Annak külön örülök, hogy végre félig-meddig sikerült mellőzni a szokásos marveles, óvodás ökörködést.