Zack Snyder: Az Igazság Ligája filmkritika

Amire valószínűleg sosem gondoltunk volna: az internet sikeresen kikönyörögte magának a premier óta jó alaposan elföldelt Justice League-film rendezői változatát, Zack Snyder pedig másodjára, ha nem is nagyot, de gólt tudott rúgni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
#28: A WW84-en sajnos egy ilyen átdolgozás sem segítene sztm... :(
#28
Szerintem egészen kellemes lett az eredetihez képest, ami viszont egészen szörnyű volt. Az például, hogy kivették a nagyon gagyi és gyenge poénkodások nagy részét belőle, már eleve kifejezetten jót tett a Snyder féle átdologzásnak.
#27
#2: Nem tudom ki gondolja úgy még mindig hogy egy szuperhős film jobb lehet középszernél... Nekem tetszett a film de, attól még ez is középszer pont úgy mint az összes többi. Ha rajtam múlna 1 szuperhős film se lenne top 100 imdb listán fent... Talán a Watchman ha 1 szuperhős filmet kéne beleerőltetnem. De annyi jó film van hogy az a 100 hely pikk pakk megtelne.
#26
Azok után hogy az HBO-on megy a Batwomen és Fekete lezbi...én már nem csodálkozom. Az alkotók már csak másolnak kis eltérésekkel vagy magyarázatokkal, de a lényegen nem változtat...Szomorú és szánalmas mozik elé nézünk , ha egyáltalán lesz még olyan hogy Mozi. :(
#24
#2: ++++++
#25
#2: ++++++
#23
#21: Pontosan!
#22
#15: Akkor elnèzèst kèrek, kicsit fèlre èrtettem.
#21
#19: De, amúgy én is, bár míg a DC "küszködik", addig a Marvel szárnyal és ezt Fiege is ki fogja használni, ezért fognak még tőle jönni bőven alkotások. Majd esetleg a Phase 10-nél leesik neki a tantusz, hogy addigra már annyira el PC-skedte a filmjeit, hogy már többen fognak csömört kapni. Amíg viszont pénzt hoz a házhoz, addig fogják nyúzni a rókabőrt a sorozatok és a filmek terén. Nem mondom, hogy nem alkotott egy összetett univerzumot, de valahol meg kellene állnia, mert át fog esni a ló túloldalára - vagy már át is esett!
Speciel már a Black Widow sem érdekel, inkább el se kellett volna készülnie!
#20
#19: Én igen, de ez a film felüdülés volt az mcu féle giccsparádé után.
#19
Ti nem unjátok még ezeket a szuperhősös majomkodásokat? Én már vagy 5 éve csömört kaptam tőlük, azóta nem is nézem őket...
#18
Hát ez is jó szxr lett. Grat hozzá! :-(
#17
#16: Az oké, de már a Man of Steelben is totál karóba húzták a karaktert.
#16
#15: Nem értek hozzá, de review-ekban azt láttam Snyder vmi black superman-t akart felépíteni aki a hatalma miatt egyre jobban átcsúszik főgonoszba.
#15
#14: Igazából csak helyeseltem, és utaltam rá, hogy Snyder filmjei szinte egyáltalán nem karakterhűek, és nem csak Superman esetében. Ami őt illeti, talán a 78-as Donner-féle filmnek volt a legtöbb köze a képregényes alapanyaghoz.
#14
#13: Tudom hogy a karakter ilyen lenne, de a filmekben sosem csinálja, azèrt írtam hogy megnèznèk már egy felelőssèg teljesebb Supermant is.
#13
#12: "Elvileg Supermanus a bolygónk vèdelmezője, de állandóan szètverik fèl amerikát."

Kb. pont erről (is) szól az egész karakter, hogy nem pusztít ész nélkül, és mindig a lehető legjobb utat keresi a problémák megoldására. Snyder többek közt ezt, meg még egy rakás más alapvető karaktervonást mellőzött a filmjeiben.
#12
Christian Bale-t megnèztem volna itt is.
Nekem a marvel fèle könnyedebb vonal egy hajszálnyit jobban bejön.
Ès ami elèggè zavar:
Elvileg Supermanus a bolygónk vèdelmezője, de állandóan szètverik fèl amerikát.
Egy olyan csatát megnèznèk ahol Superman törekszik arra, hogy ne kerüljenek veszèlybe ártatlan èletek.
Ő ès az ellenfelei túlságosan erősek, az emberek meg túlsàgosan sebezhetők ès gyengèk.
Nekem ettől unalmas ez a film is, meg a többi is. Mindig, mindent lerombolnak.
Ès az animációk is elèggè gagyira sikeredtek nèhány helyen.
A lassítós jelenetektől meg már sírtam.
#11
#8: Nekem jobban bejött, mint a marvel féle tákolmányok.
#10
#9: *Ben Affleck nálam a középmezőnyt képviseli, vannak azért igen jó pillanatai is, mint Batman/Wayne