Fekete Özvegy filmkritika

Megszámlálhatatlan halasztás után a héten végre a mozikban is kezdetét veszi a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisa. A kényszerpihenőre küldött gépezet motorját Fekete Özvegy önálló sztorija igyekszik bebikázni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
#3: Imádom az általánosító embereket, főleg amikor valaki kijelenti hogy aki nem az ő izlésével összhangban néz filmet , játszik játékot az “igénytelen”. Mert természetesen ő maga roppant igényes….. ugyan már
#7
#3: Miért vonod össze az igénytelenséget és az MCU-t? Azért mert számodra valami nem szórakoztató, attól még lehet létjogosultsága. Bírom az ilyen ostoba hozzászólásokat. Nem kell jegyet váltani rá, se nem lewarezolni, bizonyára vannak egyéb kedvedre való filmek ezen kívül. A többieket meg hagyd szórakozni. :)
#6
#5: Az stílusod alapján te se vagy különb annál, mint amit leírtál, sőt még rosszabb...
#5
Kimoderált üzenet
#4
Én úgy vagyok vele, hogy magam sem szeretem, vagy díjazom az ilyesmit, de én egy évben egyszer, egy ilyen filmet el tudok nézni úgy, hogy nem bosszankodok rajta, vagy gyűlölöm közben. Most is itt ez a Fekete Özvegy... Nem néztem meg és nem is fogom :) De ha ma moziba kéne menni és ez lenne, gond nélkül meg tudnám nézni.
#3
#2: Igen sajnos, sok az igénytelen ember...ezt bizonyítja a Transformers, vagy a Halálos Iramba filmek, illetve pl. a sok gány Battle Royale és a "free to play" mikrotranzakciós-lootboxos mobilos,Pcs játékok anyagi sikere...De azért jó szórakozást a ripacskodó, egy kaptafa MCU filmekhez.
#2
#1: Ezt meg jó pár évig mondogatni fogod és közben rengeteg ember fog jól szórakozni és sokat keresni rajta.
#1
Elküldhetnék pihenni a Marvelt még egy 10 évig. Ráfér a pihenés.