Star Wars: The Bad Batch sorozatkritika

A klónok háborúja ugyan már véget ért, de a klónoktól még nem kell elbúcsúznunk. A Star Wars: The Bad Batch átveszi a stafétát Dave Filoni előző szériájától, hogy egy különleges klóncsapattal a főszerepben meséljen el új történeteket.
  • Írta: gorien

Kommentek

#6
A 8 szerény egyéni véleményem szerint a megszokott eltúlzott GKs pontozásnak köszönhető. Talán ha 6-ot érdemel az eredeti Clone Wars és azt a sorozatot lezáró 7. szezon után.

Már azon is látszódott, hogy a Disney feladta a Clone Wars eredeti, komoly stilusát és az ostoba gyerekes Rebels-ből tanultak alapján (az hogy ért meg 4 évadot...?) nem az eredeti vonalat viszik tovább, hanem az új, fiatal generáció számára készitenek egy beetető sorozatot.

Ez kb. az 5-10 éves korosztály számára és szellemi szinvonalának készült, a kötelező kedves kis állatkákkal és a kisgyerekkel benne főszereplőként, akiket az alakulat tagjai felkarolnak és közösen visznek végbe több unalmas, mint izgalmas küldetést.

A vége egy kicsit kezd beindulni onnan, hogy elmennek a csillagromboló temetőbe, de ha ez az új vonal a Disney-nél, akkor a régi motorosok jobban teszik, ha inkább újra előveszik a már rongyosra nézett első három filmet és az eredeti Clone Wars animált sorozatot...
#5
Hab
#1: Nem tudom mit vársz egy animációs sorozattól. Én végig néztem is tetszett.
#4
#3: Pont erre gondoltam, hogy egy gyerekeknek szóló mesében, miért kéne több komolyság? Jó lenne, ha lenne olyan sw tartalom ami nem gyerekeknek szól, de ezen a disney-s vonalon nem hiszem, hogy kapunk majd valami ilyesmit.
#3
#2: Ugy csinalsz, mintha a star wars valami nagyon mély dolog lenne, pedig rohadtul nem:)))
#2
#1: Nem úgy néz ki, hogy értenéd! :)
#1
Vajon ez is olyan dedos mint a mandalorian? Gondolok en arra, hogy a gonoszak ugy hullanak mint a legyek, es az ertelmi szintjuk a beka segge alatt van. Ertem en, hogy gyerekeknek keszult, de szerintem vicc az egesz.