Venom 2 - Vérontó filmkritika

A Venom végére Eddie Brock és Venom egymásra talált, és halálos védelmezőként közösen oltalmazzák San Francisco lakóit. Az idillnek azonban vége szakad, amit csak tetéz a Vérontó nevű szimbióta felbukkanása.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
Nagyon szomorú vagyok, hogy Tom Hardy ilyen alkotásokban szerepel. Csak aztán nehogy beleragadjon.
#9
Megnéztem. Az első rész szerintem mérföldekkel jobb, mint ez. Nem tudom hova tenni ezt az értékelést, de persze az ízlés szubjektív.
#8
#7: Ugyanez a véleményem nekem is. Szerintem is egy gyenge film lett a Venom, mint ahogyan majdnem az összes Sony film a Pókember 1-2 és Pókverzum kivételével, de ez a Venom 2 szerintem bűnrassz lett, ennél még a DC filmek is jobban tetszenek. Pedig a Sonyt szeretem, a DC-t nem annyira, de nem megy ez a szuperhősösei a Sonynak ... a Morbius se lesz nagy szám. A Venom 2 átgondolatlan történet, unszimpatikus, fellengzős karakterek jellemzik, a film 3-ában az előző részt másolja, és az a bulizós jelenet szerintem borzasztó, erőltetett és nem odaillő. Nekem is majdnem az összes degenerált haverom jól szórakozott rajta, de én több Sony-s szuperhős filmet nem nézek meg, mert csak időpocsékolás, nem is szórakoztat.
#7
#3: Az első Venom a Wonder woman szintjénél feljebb van? Hát ezt se hallottam még senkitől :D Az első Venom számomra olyan volt, mintha egy óvodás rakta volna össze a filmet. Mindenki piedesztára emelte hogy mennyire király, ezért megnéztem, de konkrétan időpazarlás volt. Annyira összeszedetlen és indokolatlan volt a film, hogy az hihetetlen. Nem szólt semmiről és mégcsak vicces se volt, amiben azért reménykedtem. Egy-két Venom-os akciójelenet jó volt de ennyi.
A Wonderwoman-ben legalább volt valami kémia a karakterek között, illetve még karakterfejlődés is volt elvétve, meg legalább szólt valamiről.
#6
#5: Meg a vérontás is. :-)
#5
A vérrontás sajnos elmaradt :(
#4
Én részemről pont fordítva látom. 2.-ban kb az utolsó 20 percbe tömörül minden, ami eléggé sietős volt, hogy akkor "zárjuk le a filmet" és még a lezárás is hát.. nem tudom.. érdekes
#3
Ez az írás elég szegényes. Többször is említve vannak az előző rész hibái, és hogy a második rész bizony ezeket mellőzi/jobban megoldja. De vajon mire is gondolt a cikkíró? Nem derül ki.

Az első venom a wonder woman, captain marvel szintnél mindenképp feljebb van. Ha ez jobb, akkor nem fogok csalódni.
#2
Hát ha az elsőnél jobb, és így hat pontos, akkor nyugodt szívvel nézem meg. A GK filmes kritikái bevallom köszönő viszonyban nincsenek az ízlésemmel.
#1
Ilyen az, amikor nem James Gunn rendez egy Hero filmet :)