Szellemirtók - Az örökség filmkritika

Közel negyven éve már, hogy a New York-i események óta egyetlen szellemet sem látott senki. Akad azonban valaki, aki tudja, a túlvilági lények visszatérése csak idő kérdése. Aztán egy nap Summerville kisvárosában minden a feje tetejére áll.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#1: Szerintem meg csak szimplán bün rondák voltak ezért bukott meg
4 modell alkatú fiatal nővel nyereséges lett volna ...ilyen egyszerű
#4
Ami ezt a mostanit illeti. Mindenkinek javaslom az eredetit, aki valamilyen élményre is vágyik. Akkoriban még az amerikaiak sem nézték teljesen hülyének a moziközönséget.
#3
#2: Én nem tudom te milyen filmet néztél... de abban amiről szó van beáldozták a filmet pár újbalos propagandista kérésére. (ui. nem az a baj hogy női főszereplők vannak. Attól még lehetett volna jó is a film)
#2
#1: A femnáci vonalat a szocmédia gyűlölködői tolták túl. A film kb. annyira volt feminista, hogy nők voltak a főszereplői. Ilyen erővel az első 2 filmet tiszta hímsoviniszta propagandának is nevezhetnénk - pedig röhejes még a felvetés is. :)
Úgy tűnik egyébként, hogy most inkább biztosra mentek. :D
#1
Szerintem 2016-ban sem az volt a bukta oka hogy a Szellemirtókból csináltak folytatást. Arra akkor is lett volna vevõ. Csak kicsit túltolták a femináci vonalat.