E3 2014: Ilyen lesz a Stronghold Crusader 2

A várépítős stratégiák szerelmesei tapsolhatnak örömükben, elvégre hosszú pihenő után visszatér a Stronghold Crusader, amely telesen új grafikus motorral, egységekkel és kifinomult játékmenettel várja az érdeklődőket.

E3 2014: Evolve - akcióban a Kraken

A Turtle Rock Studios illetékesei a múlt héten megerősítették, hogy az Evolve-ban tizenkét vadász és három szörny kap helyet a megjelenéskor. A bestiák közül most a Kraken mutatkozik be éles körülmények között.

E3 2014: Woolfe - Piroska steampunk kalandja

A belga GriN ezúttal az egyik legismertebb Grimm-mesét, a Piroska és a Farkast dolgozza fel egy véres platformjáték keretében. Piros ruhás hősnőnk baltát hord magánál, és előszeretettel használja is.

E3 2014: Far Cry 4 - helyőrségtisztítás elefánttal

A már látott E3-as demóba feledkezhetünk bele ismét. A cél az, hogy megtisztítsuk az ellenségtől hemzsegő helyőrséget, a következő videó rögtön két, eltérő megközelítésben tálalja a küldetést. Izgi lesz!

E3 2014: A végső booth babe-mustra

Mivel is zárhatnánk az E3-as hetünket, ha nem pikáns helyszíni fotókkal és videókkal? Természetesen a csajokról lesz szó, akik bájos kisugárzásukkal emelték a rendezvény fényét, és nyálcsorgatásra késztették a férfi látogatókat.

E3 2014: Jövőre találkozunk!

Habár még beeshet egy-két lemaradt anyag, az E3 lényegében véget ért. A szervezők bejelentették a 2015-ös show dátumát, emellett azt is elárulták, hányan vettek részt az idei rendezvényen.

E3 2014: Dead Island 2 - nyolc játékos egyszerre

Igazi meglepetés volt, hogy a Sony E3-as sajtókonferenciáján bemutatkozott a Dead Island második része, amit a Spec Ops: The Line fejlesztői hegesztenek gőzerővel. Megtudtunk róla még ezt-azt.

E3 2014: 3DS-exkluzív Final Fantasy készül

A Square Enix egy új Final Fantasy-játékot is bejelentett az E3 alatt, a Final Fantasy Explorers azonban csak és kizárólag Nintendo 3DS-re készül majd el. Néhány rossz minőségű képünk is van róla.

E3 2014: Ezért nincs Twitch a Wii U-n

Noha a Twitch óriási sikernek örvend a PlayStation 4-en és az Xbox One-on, a Nintendo nem engedte még be a szolgáltatást a Wii U-ra. Azt mondja, azért, mert önmagában a streamelés nem túl szórakoztató.

E3 2014: Két új játékmód jön a Titanfallhoz

Ahogy arra lehetett számítani, a Titanfall folytatásáról nem beszélt a Respawn az idei E3-on, ettől függetlenül néhány aprósággal azért meglepte a rajongóit. Két új játékmód érkezik hamarosan.

E3 2014: Far Cry 4 - hogy működik a kooperatív?

Kis időbe telt, míg kihúzta a sajtó a Ubisoftból, de végül csak kiderült, hogyan működik pontosan a Far Cry 4 kooperatív módja: igen, azt is megtudtuk, hogyan lehet beszállni a játékba a cím megvásárlása nélkül.

E3 2014: A negyedik galériafrissítés

Ezúttal a Nintendo-hívők örülhetnek, hiszen egyetlen kivétellel a kiotóiak masinájára érkező sikervárományosokról mutatunk állóképeket. Hogy a többiek se csüggedjenek, elrejtettük a Dying Light legújabb screenshotjait is.

E3 2014: Bloodborne - kiadatlan trailer

Emlékszel még a korábban Project Beast munkacímen futó játék kiszivárgott képeire? Nos, az első anyagok a most felszínre került trailerből származnak, amit végül nem mutattak be sehol. Ettől eltekintve ütős videó.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

E3 2014: Gauntlet - megérint a nosztalgia

Az eredeti Gauntlet volt az első négyfős kooperatív játékok egyike, így aztán a veteránok örülhetnek, hogy az Arrowhead jóvoltából már készül a remake. Az E3-on már bele is nézhettünk a hack 'n' slashbe.

E3 2014: The Order: 1886 - íme, a gyűjtői kiadás

Európa másmilyen gyűjtői kiadást kap a The Order: 1886-ból, mint Észak-Amerika. Szobor nincs a csomagban, de egy medálként hordható üvegcse igen. A vastag pénztárcájú rajongókhoz szólunk most.

E3 2014: Grey Goo - gameplay pillanatok

Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph egy hagyományos sci-fi stratégiát készít Grey Goo címmel. Három frakció, bázisépítés és okos mesterséges intelligencia vár ránk. Végre mozgásban is megcsodálhatjuk.

E3 2014: A Nordic megvette a THQ márkanevet

A Nordic Games megvásárolta a THQ márkanevet, így az osztrák kiadó ezentúl a korábban csődbe jutott vállalat nevén adja ki a játékait. Miért volt erre szükség? A THQ-t sokan ismerik, többen mint a Nordic Gamest.

E3 2014: Negyven perc a Hyrule Warriorsszal

A Tecmo Koei és a Nintendo összeborulásának gyümölcse a Hyrule Warriors lesz, amely egy Zelda-témájú Dynasty Warriors-játéknak ígérkezik. Most jó hosszan belenézhetünk a produktumba.

E3 2014: A konzolos Diablo III felbontásairól

Habár a játékélményhez nem sok köze van, mégis rengeteg játékost érdekel, hogy a frissen vásárolt konzolján milyen felbontásban és sebességgel fut az adott játék. Ezúttal a Diablo III: Ultimate Evil Edition kerül terítékre.