E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

E3 2015: Arkham Knight - Limited Edition bajok

Úgy látszik, a Warnernek új beszállító után kell néznie, hiszen a Batmobile Edition után már a Limited Editonnel is komoly minőségi gondok vannak. Ezt a kiadást ugyan nem törölte a kiadó, de a megjelenése csúszni fog.

E3 2015: Az Abzu is kapott egy gameplay demót

Későn érkező látnivalóként kaptunk még egy gameplay demót a Giant Squid első játékáról, az Abzuról is, amely a tavalyi E3-on mutatkozott be. Közel hét percig mozog a különös, de látványos fejlesztés.

E3 2015: Húsz percig mozog a Below

Régen hallhattunk már a Capybara Games új játékáról, a Belowról, az E3 apropóján azonban újra megmutatta magát a roguelike-elemeket felvonultató kalandjáték. Egy húszperces gameplay videónk van róla.

E3 2015: Optimalizált lesz a PC-s AC: Syndicate

Az elmúlt évben a Ubisoftot számos bírálat érte, amiért félkészen küldte a boltokba a PC-s Assassin's Creed: Unityt (és a konzolosokat is), ám idén máshogy lesz. Ezért is fog késni a Syndicate számítógépes portja.

E3 2015: Ilyen a felújított Gears of War kampánya

Az elmúlt napokban főleg a multiplayerről szóltak a híradások a Gears of War: Ultimate Edition kapcsán, ám most a single kampányba is belenézhetünk. Három percen át mozog a felújított, klasszikus epizód.

E3 2015: Godzilla - óriásszörnyek a spájzban

Egy trailer felett elsiklottunk a héten, ez pedig a Bandai Namco Godzillája, de semmi gond, ezen a hűvös szombaton pótoljuk. A japán filmek rajongói tobzódhatnak: az óriásszörnyek egymás sarkát tapossák.

E3 2015: Overwatch - Widowmaker folytatja a sort

A Blizzard folytartja az Overwatch karaktereinek heti leleplezését. Winston tegnapi színre lépése után most Widowmaker, a csapat mesterlövésze mutatkozik be. Elvileg jövő héten még két karakterbemutató érkezik.

E3 2015: The Last Guardian - mégsem 2016-ban?

Noha a The Last Guardian fejlesztése jól halad, a Sony azt állítja, hogy nem biztos benne 100 százalékig, hogy a játék boltokba kerülhet jövőre. Most mondjuk azt, hogy már meg sem lepődünk?

E3 2015: Zárt ajtók mögött a Kingdom Come

Az idei E3 során a Warhorse Studios csak zárt ajtók mögött mutatta be a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját az újságíróknak. Szerencsére az egyikük lekamerázta az egész prezentációt. Milyen jól tette!

E3 2015: Megvan a jövő évi E3 dátuma

Véget ért az idei E3, így a kiállítás szervezésével foglalkozó Entertainment Software Association a szokásoknak megfelelően máris bejelentette, jövőre is Los Angeles ad otthont az expónak. Már azt is tudjuk, mikor.

E3 2015: Női nézők a Madden NFL 16-ban is

Nők... nők mindenhol! Ez az év a sportjátékok műfajában a nőkről szól: már tudjuk, hogy a FIFA 16-ban is játszhatunk női csapatokkal, aztán ott vannak a Forza 6 női pilótái is. Sőt már az új Maddenben is megtaláljuk őket.

E3 2015: Disney Infinity 3.0 - részletek és gameplay

Két Star Wars-szett mutatkozott be az E3-on a Disney Infinity 3.0-hoz, melyek közül most a Rise Against the Empire-be nézhettek bele. A harcrendszerről és a karakterekről is elárultak némi infót a fejlesztők.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

E3 2015: Friss videón a Xenoblade Chronicles X

A Wii U egyik legnagyobb húzócíme lesz év végén a Xenoblade Chronicles X. A játékban nem csupán gyalog közlekedhetnek hőseink, hanem járművé transzformálódó robotokkal is. Most 21 percig mozog a JRPG.

E3 2015: Rengeteg Horizon: Zero Dawn érdekesség

Az idei Sony-konferencia egyik meglepetésbejelentése volt a Killzone-játékokat is jegyző Guerilla Games legújabb fejlesztése, a közel két éve készülő Horizon: Zero Dawn. Érkezett néhány friss részlet vele kapcsolatban.

E3 2015: Kamerás videókon az F1 2015

A Codemasters kivitte magával az E3-ra az F1 2015-öt, ahol pár játékos felvett jeleneteket a játékból. A felvételek természetesen nem a legjobb minőségűek, de a lényeg látszik rajtuk.

E3 2015: Játékmenet videón az Anno 2205

A Ubisoft E3-as konferenciáján jelentette be a Blue Byte az Anno 2205-öt. A játék ezúttal is a jövőbe kalauzol el minket, sőt 200 évet ugrottunk előre az előző epizód óta. Most egy hosszabb játékmenet videó is előkerült.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

E3 2015: A Cyberpunk 2077-ről mesél a CD Projekt

A CD Projekt legutóbbi nyilatkozataiban leszögezte, 2017-nél előbb nem nagyon számíthatunk legújabb játékukra, a Cyberpunk 2077-re. Akkor miért is volt szükség a korai leleplezésre? Erre kapunk most választ Marcin Iwinskitől.

E3 2015: Kamerás felvételeken az új Tomb Raider

A Microsoft konferenciáján mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első gameplay ízelítője, amit most újabb, a kiállításon kipróbálható változatról rögzített, hétpercnyi felvétellel tudunk megfejelni.

E3 2015: Microsoft: nem halott a Kinect

A Kinect a Microsoft PS Vitája, azaz nem is láttunk mozgásérzékelős játékot a redmondi cég E3-as kínálatában. Aaron Greenberg szerint nincs baj, továbbra is támogatják a perifériát, de nem feltétlenül játékokkal.