E3 2016: Mafia III - az embereid ellened fordulhatnak

A Mafia ősszel érkező új részében oda kell figyelnünk a helyi kiskirályokra is, máskülönben fellázadnak ellenünk. Ha nem adunk nekik kerületeket, azzal csak magunknak ártunk. Ugye ezt te sem szeretnéd?

E3 2016: Mass Effect: Andromeda infóáradat

Ugyan az idei E3-on megint alig láttunk valamit a Mass Effect-széria következő felvonásából, az Andromedából, azért így is rengeteg részlet futott be a játékról. Ezeket szedtük most össze Nektek!

E3 2016: Ilyen egy teljes Dropzone-mérkőzés

Az idei E3-on mutatkozott be a Rise of Nations egykori fejlesztőiből verbuvált Sparkypants Studios RTS/MOBA hibridjátéka, a Dropzone. Az első trailer után egy teljes mérkőzést bemutató gameplay videót is kaptunk.

E3 2016: Warhammer 40K - Inquisitor: Martyr trailer

Kicsit megcsúszva, de a hazai Neocore csapatának új játéka, a Warhammer 40.000 - Inquisitor: Martyr is megkapta a maga expós előzetesét, ami nemcsak az új hősöket, de a játék komor, vérgőzös hangulatát is remekül bemutatja.

E3 2016: Fél óra Ghost Recon: Wildlands

Az idei E3-on végre kipróbálható változatban is megmutatta magát a tavalyi shown bemutatott Ghost Recon: Wildlands. A játék a The Division útját járja majd, így egy csapatközpontú, online shootert köszönthetünk a személyében.

E3 2016: Négy percig mozog a Titanfall 2

Egy kis maradék az idei E3-ról: a YouTube-ra is felkerült a játék multiplayer trailerének eredeti gameplay anyaga, most négy percen át csodálhatjuk a fejlesztők látványosabbnál-látványosabb trükkjeit.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: 8-10 óra játékot ígér a Detroit

David Cage, a Quantic Dream vezetője az IGN-nek adott interjúban elárulta, hogy a csapat legújabb interaktív játéka, a Detroit nagyjából 8-10 órányi játékidőt ígér, viszont rengeteg újrajátszási lehetőséggel kecsegtet.

E3 2016: Még az idén boltokba kerül a PS4 Neo?

Az idei E3-on ugyan nem mutatkozott be az erősebb PlayStation 4, de egyes források szerint ez nem jelenti azt, hogy a premier messze lenne. Az Eurogamer például úgy tudja, még idén boltokba kerül az új konzol.

E3 2016: Forza Horizon 3 részletek

A Microsoft E3-as műsorában mesélt a Forza Horizon 3 újabb részleteiről a Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg. Most ezeket gyűjtöttük össze egy jó nagy csokorba.

E3 2016: Az Okami és a Bayonetta is folytatódhat

A Bayonetta és a Devil May Cry atyja, Hideki Kamiya a brit Metrónak adott interjúban elárulta, a Scalebound befejeztével mindenképpen szeretne egy Okami- és Bayonetta-folytatást.

E3 2016: Az új Xbox One-kontroller testreszabása

Mint ismert, a játékosok immáron testre is szabhatják a vadi új Xbox One-kontrollerüket, amit a Microsoft le is gyárt nekik és postára ad. Most egy videóban nézhetjük meg, hogyan működik a szolgáltatás.

E3 2016: Tartalmasnak ígérkezik a Dishonored 2

Az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith a Twitteren erősítette meg, hogy a Dishonored folytatása sokkal hosszabb lesz, mint az első rész. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 12-20 órás játékidőre számíthatunk.

E3 2016: Csak jövő februárban jön a Sea of Thieves

Aaron Greenberg, az Xbox marketingjéért felelős vezető egy E3-as interjúban megerősítette, hogy a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves jövő év elején jelenik meg.

E3 2016: Előkerült a The King of Fighters XIV is

A The King of Fighters XIV-ben immáron teljesen 3D-s környezetben bunyózhatunk, noha a játékmenet megmarad 2D-snek. A karakterfelhozatal 50 főt számlál, ezúttal pedig a rosszfiúkkal ismerkedhetünk meg.

E3 2016: Nyugati író jegyzi a Resident Evil VII-et

A sorozatban elsőként nem japán író rakja össze a Resident Evil VII sztoriját, hanem Richard Pearsey, akinek korábban a remek Spec Ops: The Line filozofálgatós történetét köszönhettük. Nagy reformok lesznek itt.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: Ismét mozgásban a Below

Egészen messzire nyúlik vissza a Below története, hiszen a három évvel ezelőtti E3-on debütált a Capybara Games procedurálisan generált kalandja. A premier már nincs messze, de alapozásnak jó lesz a 15 perc tömény gameplay.

E3 2016: EVE: Valkyrie - Maverick, Te vagy az?

Hiába tolható már az Oculus Rift egyik legjobb nyitócímeként az EVE Online űrcsatákra kihegyezett mellékága, az EVE: Valkyrie, a CCP úgy gondolta, jobb, ha egy E3-as ízelítővel a köztudatban tartja a játékot.

E3 2016: Végre akcióban a Vampyr

Látványos és hangulatos trailert már láthattunk a Vampyrról, de az első játékmenet-kedvcsinálóra egészen mostanáig kellett várni. A felvétel negyed órán keresztül demózza a Dontnod új játékát.