E3 2016: Megjött a teljes Horizon: Zero Dawn demó

A Sony E3-as konferenciáján mutatkozott be a Guerilla Games következő fejlesztésének, a Horizon: Zero Dawnnak a legújabb gameplay kedvcsinálója, amiből most végre megérkezett a teljes, 13 perces változat.

E3 2016: Újra mozgásban a Syberia 3

A korábbi fejlesztői naplók után egészen tartalmas, közel 17 perces Syberia 3 E3-as bemutató érkezett. A felvétel első pár perce ne tévesszen meg, a Microids alkalmazottainak dumáját később gameplay váltja fel.

E3 2016: Véget ért az expó, jövőre találkozunk!

Az idei kiállítás hivatalosan is bezárta a kapuit, s noha a látogatók számában nem született új rekord, így is rengetegen voltak kíváncsiak rá. Az ESA már kitűzte a 2017-es expó dátumát is.

E3 2016: 200 óra tartalom a Final Fantasy XV-ben

A Square Enix úgy gondolta, ha már ennyit vártunk rá, legyen tartalom bőséggel a Final Fantasy XV-ben. Már a sztori is hosszú lesz, ha pedig a mellékküldetéseket és az egyéb tennivalókat is hozzácsapod ehhez, brutális szám jön ki.

E3 2016: Nézz meg egy meccset a LawBreakersből!

Hamarosan újabb kihívóval bővül a hősközpontú multiplayer shooterek felhozatala, de vajon érdekes-e annyira a LawBreakers, hogy megismételje az Overwatch sikerét? Gameplay videót mellékelünk a találgatásokhoz.

E3 2016: Halo Wars 2 - a PC-sek is bétázhatnak majd

Hiába jön PC-re is, egyelőre csak az xboxosok próbálgathatják a Halo Wars folyatását. Jó hír azonban, hogy a megjelenéshez közeledve a számítógépesek is kapnak majd egy bétatesztet.

E3 2016: 17 perc We Happy Few

A BioShock hangulatát tökéletesen megidéző We Happy Few az Xbox One egyik legígéretesebb idei megjelenései közé tartozik, így mindig örömteli, ha újabb és újabb pillanatokat láthatunk a játékból.

E3 2016: Trailer után gameplay videón a Surge

Egy hangulatos előzetessel már jelentkezett a Deck 13 legújabb sci-fi-szerepjátéka, a The Surge, most viszont befutott az E3-on mutogatott játékmenet-kedvcsináló is.

E3 2016: Befutott a teljes Days Gone bemutató

Aki abban bizakodott, hogy idén bemutatkozik a The Last of Us folytatása, nem kell búslakodnia, hiszen a Days Gone személyében garantált pótlékot kap. A játékot a Syphon Filter-sorozat is jegyző Sony Bend csapata készíti.

E3 2016: Mozgásban a Robinson: The Journey

E3-as trailert már láthattunk a Crytek elképesztően gyönyörű VR-játékából, a Robinson: The Journey-ből, most viszont végre egy játékmenet-kedvcsináló is érkezett.

E3 2016: The Division - harc a föld alatt

Már nem kell sokat várnunk a The Division első fizetős DLC-jére, az Undergroundra. Az IGN fogta az E3-as demót, szépen végigment rajta és közben videót is rögzített - a legnagyobb szerencsénkre.

E3 2016: Az eredeti PS4-en futottak a Sony-játékok

Ha arra tippeltél, hogy a Sony néhány PS4K-s demót is becsempészett a konferenciáján bemutatott anyagok közé, a most következő nyilatkozat megnyugtat majd: a cég minden egyes játéka az eredeti PS4-en futott.

E3 2016: Nézzünk bele az új Serious Sambe!

Sok rajongónak nem tetszett, hogy a Croteam is felült a VR-vonatra az új Serious Sammel. Nos, a The Last Hope - az első hosszabb gameplay alapján - igazi régivonalas shooter, melyben ellenségek százait pumpáljuk tele ólommal.

E3 2016: Utolsó traileren a Battlefront: Bespin DLC

Jövő héten megindul a harc Cloud City fennhatóságáért, így a DICE és az Electronic Arts kiadta a Bespin névre keresztelt új Battlefront-DLC premier előtti hangulatfokozóját.

E3 2016: PS4-re költözik a Fahrenheit

A Quantic Dream a Twitteren jelentette be, hogy a PlayStation 2-re megjelent Fahrenheit – Indigo Prophecy július közepén felújított kiadást kap. Az újrahangolt változat kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg.

E3 2016: Még több NieR: Automata

A Square Enix legutóbbi E3-as streamjében újra előkerült a PlatinumGames játéka, melyből most egy durva bossharcot nézhettek meg, illetve sétálhatunk egyet az ellenállás táborában is.

E3 2016: Netflix-sorozat készül a Skylandersből

Az Activision-Blizzard bejelentette, hogy animációs TV-sorozat készül a Skylandersből, amely a Netflixen debütál. Az Academy alcímű széria a videojátékból ismerős karakterekre fókuszál majd.

E3 2016: Tízórás kampányok lesznek a Gwentben

Sok rajongó fellélegzett, amikor a CD Projekt RED hivatalosan is leleplezte az önállóan futtatható Gwentet. A kártyajáték nem csak a multit erőlteti: az ígéretek szerint 10 órába telik, míg egyetlen single kampány végére érünk.

E3 2016: PS4-re is megjelenik a Dead Rising 4

De csak jövőre! A Microsoft elismerte, hogy a Capcommal kötött partnerség értelmében a Dead Rising 4 csak ideiglenesen Xbox One- és Windows 10-exkluzív. Ha ennek vége, jöhet a steames és a PS4-es verzió.

E3 2016: Negyed óra extrém sport a Steeppel

A Ubisoft új játékában az Alpok meredek hegyvonulatain pattanhatunk sílécre vagy hódeszkára, miután egy siklóernyővel vagy wingsuittal földet értünk a magasból. A Polygon jóvoltából most 15 perces nyers gameplayt kaptunk a Steepről.