Gran Turismo 5: Prologue - áprilisban érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Computer Entertainment amerikai divíziója nyilvánosságra hozta a Gran Turismo 5: Prologue megjelenésének hivatalos, végleges időpontját.
A Sony Computer Entertainment amerikai divíziója nyilvánosságra hozta a Gran Turismo 5: Prologue megjelenésének hivatalos, végleges időpontját.

Ugrás a galériához

Az amcsik számára az április nem csupán a GTA negyedik részéről, de a Gran Turismo 5: Prologue-ról is szólni fog, hiszen a PS3-exkluzív versenyjáték "előzetes" kiadása április 17-én kerül boltokba, illetve ugyanezen naptól kezdve válik elérhetővé a játék a PlayStation Store-on. Utóbbi verzió olcsóbb lesz a lemezes változatnál, azonban az sem jár rosszul, aki kicsengeti a negyvendolláros vételárat valamelyik kasszánál, hiszen a Blu-Ray lemezen számos extra is helyet kapott a játékon kívül. A SCEE szerint a dátum csak az amerikaiaknak szól: kénytelenek vagyunk tehát összeszorított fogakkal továbbvárni a minket érintő bejelentésekre. Kárpótlásul nyolc darab gyönyörű kép landolt a Gamekapocs galériájában.

13.
13.
girgosz
Illyen előzetes féle. A demónál jóval több(5 pálya, 40 kocsi). De nem kerül annyiba mint egy teljes játék és a psnről is le lehet tölteni.:)
12.
12.
Glek
Amúgy mit jelent az hogy Prologue? Ez csak olyan demó vagy mi a szösz? :)
11.
11.
girgosz
Q1(első negyed) akart lenni
10.
10.
girgosz
11: nyáron? örülök ha 2009 01-ben látom...
9.
9.
Uncharted
10: A teljes verzió állítólag nyáron érkezik, de valószínűbb az őszi, vagy téli megjelenés. A játékban egyébként egyáltalán nem zavaró a japán nyelv, hiszen a menü angol, csak egy-két dolog van japánul, de az meg magától érthetődik, hogy hova kell lépni.



Amúgy írtam egy kerek beszámolót a Prologue-ról a PS3-as topikba. Olvassátok el!;)
8.
8.
Vincenzo
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy a teljes játék jön idén tavasszal? Ha nem akkor az mikor jön?
7.
7.
t.roli
japánban angol a menü ha belerakták.. Nekem volt 2 japán ps2 es játékom, az egyik a devil may cry 1 volt, nehéz volt megszokni, de sikerűlt :)
6.
6.
Thiboor
A GT5-ben minden autó kap műszerfalat?
5.
5.
girgosz
érdekes, én március 17.ről olvastam.



3 és 5: a japában is angol a menü.
4.
4.
amd33
Áhh ez az egy game ami ps3-omról kéne nekem xbox360-ra áhh vlami isteni egyik pgr se forza nem ér fel vele szerintem áhh nagyon komoly!
3.
3.
Dr Kratos
Már előrendelhető nálluk a usa verzíó ! én megvárom, nem szenvedek SATO nyelvével ! Amúgy bele sem merek gondolni,hogy mikor jön a végleges változat ,ha lessz vagy jó nyár mire a Prologue eljön európába ! 2009 Ősz ,talán ?
2.
2.
Dr Kratos
Japó kiadás Uncharted ? És milyen ?
1.
1.
Uncharted
Nekem már a polcomon pihen:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...