No More Heroes - eredetileg X360-ra tervezték

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A No More Heroes vezető dizájnere, Goichi Suda - ismertebb becenevén Suda-51 - a minap elárulta, hogy új játékát eredetileg kizárólag X360-ra tervezte elkészíteni.
A No More Heroes vezető dizájnere, Goichi Suda - ismertebb becenevén Suda-51 - a minap elárulta, hogy új játékát eredetileg kizárólag X360-ra tervezte elkészíteni.



"Eredetileg Xbox 360-ra szerettem volna elkészíteni a No More Heroest. Később egyik kollégám mesélt a Wii-ről, a kontrollerről, az irányításról, és azt javasolta, hogy inkább a Nintendo gépére jelenjen meg a játék. Élménybeszámolója alapján nem igazán értettem, hogy mi ebben a nagy szám: később láttam működés közben a konzolt és úgy gondolom, remek választás volt, az irányítás pedig tényleg nagyszerű!" - mesélte az MCV-nek Suda, aki egyébként jelenleg is dolgozik egy X360-as címen. A No More Heroes Európában február 29-én jelenik meg: igaz, vér nélkül nem biztos, hogy annyira jó lesz, mint vártuk.
8.
8.
aalbert
halkan kérdezem csak, a goichi nem 51-et jelent-e japánul? (de)
7.
7.
uszylaci
6: igazad van! lehet ugy játszani! és sokkal szabb a grafja mint a ps2-é! nekem van ps3, 360, wii, és a ps3-é a legszabb graf, de volt ps2-m is és wii-n nagy tv-n szebb a játék mint a wii-n! ennyi!
6.
6.
PurpleRose
persze igazad van fifty,én csak a saját véleményem mondtam....el
5.
5.
PurpleRose
ember láttam már ps1 grafot,a wii-röl meg annyitt h 5 évig néztem az ien grafikai szinvonalat ps2-ön,nekemmostmár a hd grafika kell,meg sztem sok embernek nincs kedve melo után ugrálni meg hadonászni a tv elött,nekem legalábbis nincs.....de ezis csak saját vélemény.
4.
4.
DAud_IcI
EMBEEEER láttál már ps1 játékot egyáltalán? Ez azé már tényleg túlzás... Különben is mivel a wíí hardvere enyhén szólva x@r(pl 88MB RAM!!! ahhoz képest pedig annyira nem ronda...) senki se a grafikától várja a megváltást...

Persze vér nélkűl szívás, de a killer7 is elég jó volt, pedig ott is csak ien piros hópehely-szerűségek vannak helyette...
3.
3.
PurpleRose
én láttam a wii-s verziobol gameplay movie-t,mint a ps one kb
2.
2.
Rod
Egyetértek fojesszel: "igaz, vér nélkül nem biztos, hogy annyira jó lesz, mint vártuk."

Én előrendeltem, és ahogy kiderült, hogy cenzúrázzák, vissza is mondtam. Így nem kell... :( [MÉG]
1.
1.
uszylaci
nem ismerem ezt a játékot de jöhet! 1. vok!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...