A Valve szerint erősödik a PC-s játékipar

"A PC haldoklik, a PC nem játékra való, a PC-t nem éri meg fejleszteni" - az ilyen és ezekhez hasonló siránkozásokra cáfolt rá a Steamet fejlesztő Valve.
"A PC haldoklik, a PC nem játékra való, a PC-t nem éri meg fejleszteni" - az ilyen és ezekhez hasonló siránkozásokra cáfolt rá a Steamet fejlesztő Valve.Napjaink egyik legjelentősebb PC-s fejlesztőcsapata ugyanis a minap bejelentette, Steam névre hallgató szolgáltatásuk állandó felhasználói létszáma elérte a tizenötmilliós álomhatárt - ekkora közösséget még a World of Warcraft sem tudott összetoborozni. A srácok a siker ellenére nem ülnek ölbetett kézzel, hamarosan újabb fejlesztéseket eszközölnek a Steamen.

"A PC-s játékipar erősödik, egy olyan korszakba lépett, ahol lehetséges az állandó kapcsolattartás - ez teszi lehetővé számunkra, hogy sokkal közelebb kerüljünk a játékosokhoz. Nem csupán a játékainkat juttathatjuk el így gyorsabban nekik, mindez fontos szerepet játszik a programok tervezésénél, fejlesztésénél és a későbbi támogatásnál is" - nyilatkozta Gabe Newell, a cég fejese.
19 komment - szólj hozzá!