Prototype, Spore és Jumper videók érkeztek

  • Írta: tjames
  • 2008. február 13.
  • Hír
Link másolása
Három remek játékból, a Prototype-ból, a Spore-ból és a Jumper-ből érkezett tegnap este 1-1 friss videó. Érdemes megnézni őket, mert kellemes címeknek bizonyulnak!
Három remek játékból, a Prototype-ból, a Spore-ból és a Jumper-ből érkezett tegnap este 1-1 friss videó. Érdemes megnézni őket, mert kellemes címeknek bizonyulnak!


A Prototype-ból a korábbinál egy nyúlfarknyival hosszabb videó látható ezúttal. Az Extended VGA trailer hossza 1 perc, a második felében egy kicsit több futkározás és hent látható, mint korábban.


A SPORE 2008 szeptember 7-én érkezik, a megjelenési dátum bejelentésének alkalmából pedig itt a friss videó. Sajnos a nexdzsen konzolok most kimaradnak a jóból, a játék ugyanis csak PC-re, Macintosh-ra, Nintendo DS-re és mobiltelefonokra érkezik.


Utoljára maradt a Jumper, ennek a játéknak az alapja az azonos címet viselő film, mely hamarosan a látható is lesz a mozikban. A téma középpontjában a teleportálás áll, azonban a játék az itt látható videó alapján nem egy nagy eresztés, többet is ki lehetett volna hozni belőle.
14.
14.
Hablaty
Ez a kicsit pögősebb prototype video jól jött a cégnek, mert az előző nagy égés volt
13.
13.
demon68
remélem nem fogják az utolsó pillanatban cenzúrázni a prototype-ot, így nagyon jó. a jumper-filmre se vagyok nagyon kiváncsi (teleportálás nem valami eredeti ötlet, nem hiszem hogy sokat ki lehet belőle hozni)
12.
12.
meridarider
Sztem ez a Prototype naon állat lesz

Csak trélert nem tudnak normálisat csinálni:D
9.
9.
Waz
Jumper: Ezek a játekok azért ilyenek mert sokat eköltnek a szinészekre,hangogra és nem marad pénz a játek fejlesztésre, csak akkor tudják kifizetni az embereket mikor már profit van.Szerintem ezért ilyen ..... szerintem.
9.
9.
Watto1991
Jah láttam már videot róla, és sztem elég gagyi
9.
9.
JcGross
Mért van az, hogy szinte minden prototype videó ugyanolyan? Ebbe is az eleje teljesen olyan amit már láttunk, és csak kb a feénél vannak új dolgog. Köcsögök! :) Ilyen ez a marketing. De azért jó lesz szerintem. (remélem nem lesz akkora gépigénye mint az AC-nek)

A jumperből meg inkább a film érdekel.
8.
8.
tjames
#6: Ha nem vetted volna észre, ez csak a megjelenési dátumról szól. Videó van róla bőven a neten, keress ré gúglin. Itt a hírértéke az, hogy mikor jelenik meg. Láttatott már eleget magáról korábban. És jó!
7.
7.
Dcrysis02
Hmm...DMC4 vagy AC és Turok jönne már ki PC-re.Ezzel a 3 mal elleszek egy évig.Szabadidőmben heti 5órában jujj de jó lesz(Sóhajt)
6.
6.
Watto1991
Ja és ez a spore video elég sz@r
5.
5.
Watto1991
venybaby da IQ betyár..... ilyen hsz-ekkel
3.
3.
KenDenedis
Hát ez a spore video annyi mindent elárul, nagyon állat játék lehet komolyan :D
2.
2.
Shagy
prototype zsír lessz :D
1.
1.
Dr Kratos
Nekem a Prototype a favorit ebből a 3-ból !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...