Március végén jön a Gran Turismo 5: Prologue

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Míg az amerikaiak csak április 17-étől, addig az európaiak már március végétől megvásárolhatják a Gran Turismo 5 Prologue névre hallgató előzetes verzióját.
Míg az amerikaiak csak április 17-étől, addig az európaiak már március végétől megvásárolhatják a Gran Turismo 5 Prologue névre hallgató előzetes verzióját.

 

Ugrás a galériához

Az első pletykák szerint egészen pontosan március 28-án érkezik Európába a Japánban már elérhető játék, a Sony azonban csupán annyit volt hajlandó megerősíteni, hogy valamikor a márciusi hónap végén kerül boltokba az új Gran Turismo - további konkrétumokra nem derült fény, így a pontos ár is ismeretlen egyelőre.

11.
11.
gamezz
az ugratóval csak annyi ami legszörnyübb hát nézd meg az elemlkedést a leérkezést hát ez a vlóságban és más egyéb jól megkreált játékban nem így van szóval csak annyi hogy olyan mintha arra nem figyeltek volna oda nézd meg egy autó nem így viselkedik ugratóknál, nem hiszem hogy senkit se idegesít, nézzétek meg... meg a guminyom hát egyeszrüen nincs persze olyan se kéne bele mint a forza 2-ben van mert ha ott gyorsan mész és kanyarodsz akkor máris húzza csíkot ilyen nincs a vlóságban pont a kettő közt kéne egy relisztikus megoldást csinálni erre is meg a porzás, füst dolgokra...
10.
10.
gamezz
ez a gamma tényleg nyálcsorgató grafikailag az eddigi leggjobb az új generációs konzolokon ez egyértelmű, de az a fizikia csak addig "szimuláció" amíg nem jön egy ugrató vagy valami más szóval amíg a talajon megy az autó addig nincs baj ez teljesen lerontja az élvezhetőségét + két másik dolog amit remélem kijavítanak a teljes 5. részig a keréknyom hagyás mert ez így kúrva gáz hogy nincs a másik pedig a gumifüst a por ultra szar kinlzete és egyből eltünik áhh mintha 1998-ba lennénk remélem kijavítják mert csak ezekkel érne valamit
9.
9.
huszti
8.
8.
sax74
Mire itt megjelenik, addigra akit érdekelt már beszerezte külföldről.

akárcsak én.

www.renchi.com
7.
7.
Dr Kratos
9,10 ropi lessz sztem ! A Teljes meg 16-17 !
6.
6.
air 2
Inkább egy feltuningolt Gran Turismo 4 lesz.Én az 5.részre várok.Addígra remélem lejjebb megy a gép ára.
5.
5.
thomee84
nekem a japánból szerzett került 17be decemberben...biztos h olcsóbb lesz
4.
4.
girgosz
amerikában egy sima játék 50$ az meg 40$ át lehet számítani a különbséget
3.
3.
Aramisz93
#2: Jó nem a teljes játék...de annyi minden van benne, hogy olyan mintha egy teljes játék lenne
2.
2.
tOMiiiiK@
Áhhh, kizárt hogy annyi legyen. Ez nem teljes játék lesz.

Olyan 10-11K körüli ára lesz sztem, és az egyik oldalon is annyiért van irva. (kb-ra)
1.
1.
Aramisz93
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...