GDC 2008: Új játék készül a Zoo Tycoon alkotóinál

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ és a Zoo Tycoon-sorozatról ismert Blue Fang Games közösen jelentette be, hogy új játékon dolgoznak, mely a 2010-es üzleti évben jelenik majd meg.
A THQ és a Zoo Tycoon-sorozatról ismert Blue Fang Games közösen jelentette be, hogy új játékon dolgoznak, mely a 2010-es üzleti évben jelenik majd meg.

Az első konkrétumok a készítők ígéretei szerint az év végén kerülnek nyilvánosságra, egyelőre csak az bizonyos, hogy az új cím (tehát nem Zoo Tycoon készül) PC-re, Wii-re és DS-re jelenik majd meg a 2010-es üzleti évben. A Zoo Tycoon-sorozat darabjaiból hétmillió példány kelt el világszerte - ez elég nyomós ok, hogy tűkün ülve várjuk a bejelentést!
1.
1.
Glek
Jó lenne vmi új dolgot kitalálni... Next-gen grafikával és persze korlátlan interaktivitással :D

Én a Zoo Tycoont nem szerettem, de Rollercoasterreleljáátszottam egy darabig. Az nagyon poén gamma volt :D Főleg amikor már bele is lehetett ülni.

Amúgy a legjobb ilyen gamma az a Jurassic Park mittoménmi alcímű játék volt. Sajnos nem tudtam egyszer se megszerezni, csak a demóját. De az véleményem szerint toronymagasan veri az összeset. Ott megépítetted a kis parkodat, aztán lehetett nyomni mini játékokat, pl menni autóval köztük és fényképezni... ilyesmik. Most hogy eszembe juttattátok lehet körül is nézek már itt-ott, talán meg árulják valahol :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...