GDC 2008: Itt az első nagy adag trailer

Megérkezett az első adag trailer a kiállításról. Van itt American McGees Grimm, Dragon Quest, Lost Odyssey, Prototype, Too Human, meg minden más.
  • Írta: Daks

Kommentek

#8
ez a Prototyp meg fog jelenni PC-re is mert itt az adatlapján csak a PS3-as verzióról irnak de abbaa hirbe hogy "heti játék megjelenések"nemrég meg pc-RE IS BEÍRTÁK AKK MOST MI IS VAN?
#7
Rosszul fogalmaztam.. Elsősorban nem a játékosoknak és nem a sajtónak szól, az olyan bejelentések inkább csak a ráadás, mégha egyre több is van a GDCn is. Játékipart érintő híreket és iparral, fejlesztéssel kapcsolatos cikkeket lehet(ne) várni nagyobbrészt, elsősorban.
#6
LnB
MEGLEPETÉÉS!!!!
(na jó lesz? ;)
#5
Nem feltétlenül trailereket, híreket, érdekességeket várok!!!!
#4
1: Azt ne tessék elfelejteni, hogy a GDC elsősorban a fejlesztők eseménye, a konferenciák, programok nagy része nem a trailerekről szól.
#3
Tényleg nem egyszerű!!!:D
#2
Milyen jó egyeseknek!:) "Egész napom azzal töltöm itt a melóhelyen h ülök a laptopom előtt" Megterhelő lehet..:D
#1
Számomra elég érdekes ez a GDC08! Egész napom azzal töltöm itt a melóhelyen h ülök a laptopom előtt és várom mikor jön már valami érdemleges...Tudom-tudom amerikában most olyan hajnali 3 óra van...de akkor is...elment úgy két nap h a "legnagyobb" hír az volt h elégett egy 360! Ez a videódömping is...pfffff... Várom a meglepetéseket!!!!:(