Az első a harc és a bajtársiasság

  • Írta: Daks
  • 2008. március 6.
  • Hír
Link másolása
Az első a harc és a bajtársiasság - szól az Army of Two szlogenje, mely immáron kicsiny hazánkban is betámadta a PS3 és Xbox 360 tulajdonosokat.
Az első a harc és a bajtársiasság - szól az Army of Two szlogenje, mely immáron kicsiny hazánkban is betámadta a PS3 és Xbox 360 tulajdonosokat.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy az Army of Two március hetedikén a boltok polcaira kerül Észak-Amerikában és Európában egyaránt. A játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra írt változata teljesen új játékélményt ad, és a legfrissebb híradások helyszíneire repíti a játékosokat.

Az Army of Two-ban a játékosok folyamatos interakciót folytatnak az elő partnerekkel és az MI által mozgatottakkal. Hat szinten keresztül folytathatják a küzdelmet kétszemélyes, kooperatív kampánymódban. A játékosok továbbá sokáig dicsekedhetnek azzal, hogy az övék a leghalálosabb kétszemélyes egység a négy különböző többjátékos térképen vívott kettő-kettő elleni csatákban.

A többi kooperatív játéktól eltérően az Army of Two nemcsak a győzelemre koncentrál, hanem a megfelelő zsold megszerzésére is. A hadsereg volt Rangerei most egy magánkézben lévő védelmi cégnek dolgoznak, a játékosok ezért egyre pontosabb, pusztítóbb, szabadon fejleszthető fegyverekre költhetik kemény munkával megszerzett pénzüket. A játékosok használhatják különleges, kooperatív képességeiket küldetéseik végrehajtásakor, ideértve új és egyedi Aggro módot is, amely biztosítja, hogy partnerük észrevétlen marad, miközben megközelíti az ellenséget. A tűz intenzitásától, a távolságtól, a látótávolságtól és a használt fegyver típusától függően a játékos magára vonhatja az ellenséges erők figyelmét, miközben társa lopakodva megközelíti őket.

Eredeti Army of Two-ra vágysz?
Irány a Gamekapocs Webáruház!
3.
3.
McDuff
1:én épp most akasztottam ki 1 fél órájaXD



kéne vmi uj,csak nincs konzolom még:Sde tervezek 1 ps3-at és akkor ezt is biztos beszerzem mert nekem naon teccik:P
2.
2.
westZsolt
1.
1.
Domasi
engem valahogy nem tud meghatni, inkább maradok a jó öreg cod4nél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...