Új Bad Company videó érkezett

Link másolása
A legújabb Battlefield játékból nézhetünk meg ismét egy kis ízelítőt. Leginkább a pusztítható környezetet mutatják benne.

A legújabb Battlefield játékból nézhetünk meg ismét egy kis ízelítőt. Leginkább a pusztítható környezetet mutatják benne. Egyszerűen fantasztikus hogy mit műveltek a srácok a Dice-nál. Ha még azt is megoldanák hogy egérrel és billentyűzettel is lehessen játszani (lásd Unreal Tournament 3) akkor számomra ez lesz az év csapatjátéka.

14.
14.
KD
ahogy megjelenik, megveszem! NAONN állat
13.
13.
Pekferi
am hülyeség h kell egér meg bill.....kontrollerrel sokkal jobb
12.
12.
tjames
#15: Így nem nehéz "szépet" csinálni, hisz csak előre leképezett "video". Realtime-ban lenne az igazi. De persze asszem efelett én is szmet húnyok, valszeg én is beszerzem! :)
11.
11.
huszti
Ja: És ezt asszem megveszem:D:D (peersze csak a GTAIV után, most az az első:D námbörván)
10.
10.
huszti
tjames: De elég szép azért így is :)
9.
9.
tjames
#13: Hát én is úgy látom hogy szkript. és ez elszomorító. Mellesleg remélem cska a videó ilyen gyenge fps-es, mert ha a játék maga, az egyszerűen kiábrandító!

Látni pl a videóban olyant is hogy szétlövi a flat, de ugye egykét falcsonk ott marad, viszont azok már nem rombolódnak tovább. Ebből gondolom én is hogy szkript. Sajnálatos.....
7.
7.
girgosz
"Ha még azt is megoldanák hogy egérrel és billentyűzettel is lehessen játszani" indegyik játékot lehet egér+billel játszani csak vennikell egy olyan kieget amire rá lehet kötni(xfps a neve vagy mi)
6.
6.
feceeee
Ez mikor fog megjelenni?
5.
5.
tjames
Ha lesz benne, akkor meg legyen jó! :)

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire interaktív a környezet, vagy mennyire nem. Értem ezt úgy, hogy a rombolás scriptelt, vagy valós. Mert szép a falrombolás, de vajon ugyanúgy rombolódik e mindig vagy ez függ a beesési szögtől, fegyvertől, távolságtól stb...a törmelék is rombolható, vagy az már nem, sőt el is tűnik 5 sec alatt? Ezek az "apróságok" sokat dobnak/rontanak egy játékon. Remélem nem szkriptelt...
4.
4.
tjames
Én azért szeretnék valam ijó kis singli részt is, mert csak a multiért nem szívesen adnék ki 15gurigát!
3.
3.
Daveout
Vááááááóóóóóó! ez aztán a furmányos alapsztori!!!:D
2.
2.
tjames
Grafika rendben, ez nem kétséges. Remélem sztorija is lesz, és nemcsak épületbontásról szól majd :)
1.
1.
Daveout
Ez tényleg nagy game lesz! Hátha ezt is beszerzik a Cod4es GK team tagjai mert tuti nagy online meccseket lehet játszani majd vele! És ami a látványon kívül még nagyon megfogott az a hangefektek! BAROMI JÓ!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...