Gran Turismo 5: Prologue infók és képkavalkád

  • Írta: Daks
  • 2008. március 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gran Turismo 5 Prologue a legújabb kiadása az utóbbi tíz év egyik legsikeresebb autós játéksorozatának - ebből jöttek most friss infók és vadi új képek.
A Gran Turismo 5 Prologue a legújabb kiadása az utóbbi tíz év egyik legsikeresebb autós játéksorozatának - ebből jöttek most friss infók és vadi új képek.

 

Valósághű megjelenítés, minőségi design, élethűen viselkedő autók, Audi R8 4.2 FSI R Tronic, BMW M3, Dodge VIPER GTS, Ferrari 599, Honda INTEGRA TYPE R (DC5), Lotus Elise 111R, Mercedes-Benz SL 55 AMG '02, Nissan GT-R, Aston Martin  DB9 Coupe, Subaru IMPREZA WRX STI - csak hogy a játék legnagyobb címszavait említsük.



És ez még korántsem minden. A világ legnevesebb gyártóinak 71 legnépszerűbb modellje áll csatasorba – valamennyi hivatalos engedéllyel és nagy felbontású megjelenítéssel. A játék hat erősen valósághű pályát vonultat fel, melyek mindkét irányból befuthatóak lesznek, ezek név szerint: Eiger Nordwand, Daytona International Speedway, a London City Track, Fuji Speedway, Suzuka és a High Speed Ring.



A vezetési fizika is teljesen megújult a valaha tapasztalt legrealisztikusabb vezetési élmény érdekében, az ellenfél mozdulatait pedig továbbfejlesztett mesterséges intelligencia vezérli. Ráadásul a játéksorozat története során első ízben lehetőség nyílik a többszereplős online versenyre – akár 16 játékos is összemérheti erejét a Playstation Network (PSN) hálózatán. A Gran Turismo 5 Prologue márciustól Blu-ray lemezen kapható.



A játékon belül lesz egy múzeum, ahol megelevenedik a legfőbb autógyárak története és öröksége. A realisztikusság jegyében a Gran Turismo 5: Prologue-ban a Quick Tune funkcióval magad állíthatod be a teljesítményt, a gumikat, a felfüggesztést és még sok minden mást.



A Gran Turismo 5 Prologue további funkciói Európában: Drift üzemmód – ebben a játékos driftelési technikáját mérheti le a driftelési szögek, a befutott pálya és a sebességek alapján a versenypálya különböző kanyarjaiban kijelölt értékelési zónákban. Lesz osztott képernyős verseny is két játékossal, ennek segítségével a játékosok internetes kapcsolat nélkül versenyezhetnek egymással. Végül, de nem utolsó sorban lesznek újabb versenyek – az online versenyzés rajongói előre kitűzött versenyek és időmérések újabb sorozatát izgulhatják végig.


Ugrás a galériához

9.
9.
westZsolt
8) így igaz:P28-án nálunk is kaphatólessz :p:p

8.
8.
Batri
boldi89: nem,nem átverés. japánban már kijött a prologue és tényleg igy néz ki !!!!!!!!!!!!!
7.
7.
amd33
Ez a game most kell nekem de miért ne mjön x-re lehet ez az egy game less zaz amiért ps3-mat fogok venni egyszerűen maga tökély:)
6.
6.
boldi89
a képek királyak de lehet hogy csak egy ujjabb átverés!de ettöl függetlenül lehet ilyen a grafja!
5.
5.
Pekferi
ja, a kocsik sztem is jól néznek ki....de a táj..
3.
3.
Glek
Hát ez gyönyörű... ezt látnom kell élőben is. :D Nem sok ilyen játék van amire ezt mondom, mert a grafika múlandó, pár hónap múlva már nem biztos, hogy az a szép, de ez annyira szép, hogy ér egy misét. Megkockáztatom GT6 már eléri a várva-várt fotórealisztikus grafikát! :O Ha így folytatja a fejlődést biztos. :)
2.
2.
Glek
Én meg pont hogy most állok újra készen rá! :D Besokaltam annó egy időre, de az már kb 3-4 hónapja volt.

Hát szívesen idnítanám ezzel a szezont :)
1.
1.
tjames
Pöpec képek ezek. De nekem most elegem van egy kicsit az autós játékokból. Nemrég játszottam a Carbonnal, ProStreettel, MostWanteddal, Dirttel, korábban a Forza2-vel. Kicsit elég volt. most egy évig nem akarok látni autós gammát a polcon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...