A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

  • Írta: Daks
  • 2008. március 19.
  • Biznisz
Link másolása
Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.
Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.


Az FPS játékok világa ugyanis már közel sem hoz annyi pénzt, mint korábban - tudtuk meg Phil Therien-től, a UbiSoft egyik játék designerétől. Az úriember állítása szerint egyre kisebb az FPS-ek piaca, ezért Puha Ubiék is vissza fognak venni az ilyen stílusú játékok gyártásának tempójából. Persze az FPS továbbra se rossz üzlet, most csupán arról van szó, hogy más stílus jelenleg jövedelmezőbb, így jó multi lévén a Ubi is másfele kacsintgat.
14.
14.
maedve
Annyiféle játékstílus van ami jobban fekszik a konzoloknak, nem értem minek erőltetni pont az FPS-t.

Ubi-nak meg eddig se volt sok FPS stílusú játéka FAR CRY-on kívül(talán egy se, de lehet tévedek). Ha meg kijön a kettős és ikeres lesz úgyis csinálják a hármat :D

13.
13.
coderman
Ha nem ilyen egysíkú szarokat csinálnának, az emberek újra rákapnának a stílusra... talán kéne valami új ötlet. (Hajrá DICE :D)
12.
12.
Dcrysis02
Attól még hogy ők nem adnak ki FPS játékokat negyedévente még nemfog semmi változni.Ha az EA látja ezt(Nédda nem jön ki fps az egyik legjobb kiadótól!Tudod mit Józsi?Há pótoljuk mi azt be!)Kb ennyi lenne....és nem muszály hogy EA legyen(ek) az illető(k)
11.
11.
Glek
Nagy hiba! Én SOKKAL jobban szeretem az FPS-eket, mint nézdahátamat... Sőtt kifejezetten idegesít az a nézet. :) Jobban bele lehet élni magad a belsőnézetesbe. Inkább stílust kéne váltani, mert az a baj, hogy manapság FPS = mész-oszt-lősz. Viszont most jön pár "forradalminak" beharangozott darab, pl Mirrors Edge, a másiknak nem jut eszembe a neve. Talán ráébresztik a fejlesztőket, hogy nem temetni kell a műfajt csak megújítani. Jelenleg már nem kitaposott út van az erdő helyén, hanem homok, síkság... :) Ez a baj.
10.
10.
5cseh
én mondjuk jobban bírom az fps-t mint a külső nézetet , de izgalmas tud lenni mind a kettő. lehet hogy tényleg a darabszámmal vannak a gondok (#4)
9.
9.
peterpal7
Szerinte mez azért van mert valamelyik elkezdte és nagy sikere volt erre az összes kiadó akar csinálni mert azthiszik hogy úgyis megveszik mert FPS.
8.
8.
Detroid
Csatlakozok az előttem lévőhöz :D PoP a legkirályabb
7.
7.
k_mark93
Az Assassin's creed Prince of persia párost én jobban díjaznám!:)
6.
6.
kancsoka
vagy olyasmi TPS-eskre mint a Gears of war!
5.
5.
kancsoka
jaja ebben igazad van én nem nagyon szeretem az FPS-eket persze kivételek a call of duty-k de szt jobb lenne ha több időt faodítanának az olyan játékok fejlesztésére mint pl:assassin's creed vagy prince of persia!
4.
4.
Scoo
FPS-eknél szerintem nem a darabszámmal van baj hanem a mínőséggel.
3.
3.
Gula
Fiúk ti véletlen nem konzolosok vagytok, mert én PC én még mindig nagyon birom az FPS eket
2.
2.
Chocho
Ennek örülök. Manapság a játékok 60%-a FP nézeben zajlik, ami már "kicsit" sok...
1.
1.
dextor25
na végre már rájöttek ,hogy a fasz kivan az FPS-el!

minden hónapban kijött már vagy 3-4 és kezdett már nagyon unalmas lenni ez a stilus!

egy jó kis platform kéne már! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...