A Ninja Theory nem fejleszt Heavenly Sword 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation 3 egyik legjobban sikerült címe valószínűleg kap folytatást, ám ennek fejlesztését nem az eredeti csapat, a Ninja Theory végzi majd.
A PlayStation 3 egyik legjobban sikerült címe valószínűleg kap folytatást, ám ennek fejlesztését nem az eredeti csapat, a Ninja Theory végzi majd.



Egy interjú keretében derült fény arra, hogy a brit Ninja Theory nem fejleszt Heavenly Sword folytatást, így ha a PS3-exkluzív cím valaha kap egy második részt (elmondásuk szerint erre egy ideig várhatunk...), azt nem ők fogják elkövetni - a jogokat ugye a Sony birtokolja, így azt kezdenek vele, amit akarnak. A srácok jelenleg egy teljesen új, multiplatform címen dolgoznak, melynek elkészítése körülbelül két és fél évet vesz majd igénybe, valamint egy CGI-filmet is szeretnének csinálni, mely a játék motorját használná. Az első részleteket a hónap végén leplezi le a Ninja Theory.
4.
4.
fojesz
Mondhatjuk, igen. Persze ez nem zárja ki a lehetőséget, hogyha ezek után a Sony mégis felkéri őket egy PS3-exkluzív folytatás készítésére, akkor megcsinálják.
3.
3.
tjames
IGEZ :) Szal a fejlesztőkről van szó....tényleg. Magyarul a link ugyanarról szól amit te hírként írtál, azaz a fejlesztő befejezte a PS3 exkluziv játékot, és nem folytatja, hanem multi platform vizekre evez. Így már jól értem?
2.
2.
fojesz
Félreértetted a cikket. "Heavenly Sword !DEV! Goes Multi-platform". Exkluzivitását biztosan nem veszti el, hiszen a Sony kezében vannak a jogok, mint a hírben is írtam.
1.
1.
tjames
Lehet hogy folytatás nem lesz, de az exluzivitását elveszíti. Ezekszerint sokat nem hozhatott a konyhára.

http://kotaku.com/369856/heavenly-sword-dev-goes-multi+platform-plans-for-movie-development
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...