Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.
Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

Mindegyik Splinter Cell, Ghost Recon és Rainbow Six után a Ubisoft keményen fizette a jogdíjat Mr. Clancy-nek, aki ugyan nem sokat szólt bele a játékok fejlesztésébe, továbbá a sztorijukat sem ő írta, viszont egy-egy új sorozat indításakor mindig jól jött az óriáskiadónak, hogy a politikai regényeiről ismert író neve is ott díszelgett az első rész dobozán.

Mára kissé megváltozott a helyzet, a Ubisoft ugyanis egyelőre ismeretlen áron megvette a Tom Clancy nevet, így a továbbiakban nem kell jogdíjat fizetnie érte: legyen szó játékról, könyvről vagy akár (és most tessék figyelni) filmről. A megállapodás után a cég elnöke, Yves Guillemot azt is elárulta, hogy régi vágya teljesülhet be ezek után: elkészülhet az első, Tom Clancy nevével fémjelzett MMO-játék, mely a tervek szerint 40-50 millió dollárból fog elkészülni. A cég egyébként további Clancy-játékokon is dolgozik: készül a Splinter Cell: Conviction, a Ghost Recon: Advanced Warfighter 3, az EndWar és az egyelőre kevésbé ismert Air Combat is.
14.
14.
Gula
na megneztem par videót és csak elsőre hangzott jol az ötlet nem nagy cuccok viszont közbe jatszottam a ghotic 3-at és asszem ezt szerepjateknak hivjak mar probalkoztam iesmivel de eddig csak ez győzött meg, ezt azért mondom mert nem netes ezres számú multis cucc de egy hasonlo vilag es nagy szabadsag akinek ez bejött valszeg az is jah és kössz az infókat
13.
13.
Optimus Prime
Azérti hiába az MMO ezres játékos száma, ha a koncepció unalmas. Mert a legtöbb ugyanarra a kaptafára épül. Választasz egy szakmá (ha van), level 1-ről elkezdesz farkast gyakni (ahogy azt korábban találóan mondták) és mész fentebb, a leölt álattokban vagy a questekért kapsz új cuccot: fegyver, páncél, varázsital... és gyakorta ennyi.

Legutóbb a Requiem-et próbáltam, először új volt, de 1 hét után meguntam.



Amit én tapsztalat alapján ajánlani tudok az a Star Wars Galaxies és a Tabula Rasa. A többi ugyanaz, csak más névvel.
12.
12.
Gula
azota utannaneztem par mmo nak és nagyon bejön (be fognak jönni) soroljon mar nekem valaki par igéretes mmo-t
11.
11.
Gula
koszi na igy mar én is várom
10.
10.
dareal
mmo = massively multiplayer online, azaz olyan game ahol a multi nem csak 8-12-24-32-64 stb playerszámot jelent / szerver, hanem több ezer.

több stílusban készülnek az mmo-k, pl mmorgp (swg, vanguard, eq1-2, stb), mmofps (tabula rasa, stb), mmoracing (project torque stb).
9.
9.
Gula
most az mmo az olyan felülnézetes akcioszerűség mint pl a dungeon siege 2 vagy tévedek(valoszinű) örülnék ha valaki kifejtené, ja és érdekel az is hogy minek a röviditése

8.
8.
wildláma
szerintem érdemes bepótolnod a Tom Clancy nevet mert nagyon jó.



MMO? teccik!
7.
7.
Optimus Prime
Hát nekem Tom Clancy neve nem mond semmit, legalábbis anno. Most már tudom, hogy egy krimi író. Csak fucsáltam a "sok" Tom Clancy's címmel kezdődő játékot. Egyébként a mai napig eggyel sem játszottam, valahogy mindig elkerült. (talán pótolnom kéne?)

Ez az MMO dolog kétféleképpen sülhet el: 1) újraértelmezi az MMO műfajt és végre értelemes játékot kapunk; 2) marad a bugyuta MMO sablon és Tom Clancy címet teljesen ledegradálják.
6.
6.
huszti
ez egy kajak cáfolat az "Az UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben"-re:D
5.
5.
fojesz
Én úgy tudom, hogy általában ő csak az ötletekkel fordult a srácokhoz, a történetet igazából mások dolgozták ki. Na meg az univerzum kapcsolódik a regényekhez.
4.
4.
JcGross
Nem hiszem, hogy nem ő írta a sztorijukat. Már nem azér de mindről lerí a filmekből ismert stílusa. BTW szerintem ebből csak jó sülhet ki. Végre egy olyan MMO ami nem valami ostoba kitalált, visszamaradott, sárkányokkal és nagyszemű, csirkelábú, gyíktestű, dagadt, óriháshússzeletelős, nagykörmű szupermutánsokkal teli világban fogunk idióta "szerezz meg 10 követ, amit a hatszemű macskák gyomrábol szedhetsz ki és megidézed a szellemet, aki elkűld a kastélyba, hogy ..." questeket végrehajtani, hanem végre valami elképzelhetőt csinálnak. Amennyire a tom Clancy játékokat ismerem, szerintem egy katasztrófával teli, közeli jövőben fog játszódni.

A lényeg a lényeg, én várom. :D
3.
3.
Dcrysis02
Nemtudom.Én onnan ismerem Clancy bácsit hogy a neve a SC1 dobozán volt és nem azért mert olvastam valamelyik regényét.Knben eladó az én nevem is!Szivesen várok mindenkit főleg Ubi-T!! :DD
2.
2.
kenny22
mi a szar ártelme van a "Tom Clancy" előjelnek ha semmi köze nincs semmihez? egy nyomorult név nélkül is lehet játékot készíteni! szerintem ez nagyon szánalmas és szimpla pénzkidobás...
1.
1.
Sogi
készül, készül ja... csak épp semmi hír sincs róluk:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...