Úton a Trackmania Nations bővített változata

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 6.
  • Hír
Link másolása
Jött, látott és hatalmas tömegeket nyert meg magának a néhány éve megjelent Trackmani Nations. A program népszerűsége ingyenességében rejlett.
Jött, látott és hatalmas tömegeket nyert meg magának a néhány éve megjelent Trackmani Nations. A program népszerűsége a játékosok által közkedvelt kusza pályákon való versengzésben és nem utolsó sorban az ingyenességében rejlett.



Még a mai napig is sokan mókáznak a játékosok által készített pályákon, hogy eldöntsék ki az aszfalt királya. Ennek örömére a Nadeo bejelentette, hogy április 16-tól letölthetővé válik a kibővített, Trackmani Nations Forever névre hallgató epizód. A készítők ígérete szerint 35 új, különböző nehézségű pálya és felhasználóbarátabb pályaszerkesztő kap helyet a játékban., természetesen csak a stadionos környezetben.

A fejlesztők nem elégedtek meg ennyi újdonsággal, és teljesen új elgondolást valósítanak meg a multiban. Akik a dobozos verziót vásárolták meg, azok eddig egy külön multiplayer részlegben játszhattak azon társaikkal, kik szintén kifizették a Trackmania United árát. De ennek vége! Letölthető lesz egy javítás, s így az ingyenes és fizetős verziók játékosai összemérhetik tudásukat. Hogy egyszerűbbé váljon a féktelen száguldás elkezdése, ezért MSN-en vagy akár e-mailben is kihívhatjuk a másikat egy röpke párbajra.
13.
13.
Mobalint
12: Minden autós játéknak megvan a saját hangulata. A NFS-et, a Colin McRae-t, és ezt(és még sorolhatnám) össze sem lehet hasonlítani, mivel 3 különböző műfaly. Valakinek ez tetszik, valakinek az.
12.
12.
Mobalint
Neten csak eredetivel lehet?
11.
11.
tjames
Korábban én is sokat TM-eztem. De mióta megvan a Boxom, nem játszom PC-n. Ezzel kivételt tennék, de tudom anno mennyi időmet rabolta el. :) Egész jól ment.
10.
10.
JcGross
A Track Mania a világ legjobb autós játéka! :D Nagyban lekörözi az összes fos need for speedet meg F1-et meg Colin McRay-t meg Grand Turismo-t. Az egyedöli vetélytársa a FlatOut. Már az első darabtól imádom, és ez most váratlanul ért!



!!!Track Mania 4 Ever!!!!
9.
9.
wolf15
www.trackmanianations.com
8.
8.
MetalLord
Hol lehet leszedni?

eléggé megtetszett a trailer alapján :)
7.
7.
peterpal7
7: De hasonló, szinte ilyen.
6.
6.
Gula
na találtam valamit de az csak 256 mega és nemhiszem hogy meg csak hasonlo grafikaja is lenne ehez
5.
5.
Gula
hol lehet letölteni????????????????????????
4.
4.
Mobalint
Nem is hallottam még erről a játékról, de a letöltés már 30%-on van :D Nekem megtetszett!
3.
3.
peterpal7
Egyszer megvolt az united és bele tudtam tenni a nationsos kocsi festést.
2.
2.
peterpal7
Rohattul bejött a nations. Ez még jobban kell.

Hangulatos trailer.
1.
1.
huszti
na, majd tralán letöltöm már akkor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...