Úton a Trackmania Nations bővített változata

Jött, látott és hatalmas tömegeket nyert meg magának a néhány éve megjelent Trackmani Nations. A program népszerűsége ingyenességében rejlett.
Jött, látott és hatalmas tömegeket nyert meg magának a néhány éve megjelent Trackmani Nations. A program népszerűsége a játékosok által közkedvelt kusza pályákon való versengzésben és nem utolsó sorban az ingyenességében rejlett.Még a mai napig is sokan mókáznak a játékosok által készített pályákon, hogy eldöntsék ki az aszfalt királya. Ennek örömére a Nadeo bejelentette, hogy április 16-tól letölthetővé válik a kibővített, Trackmani Nations Forever névre hallgató epizód. A készítők ígérete szerint 35 új, különböző nehézségű pálya és felhasználóbarátabb pályaszerkesztő kap helyet a játékban., természetesen csak a stadionos környezetben.

A fejlesztők nem elégedtek meg ennyi újdonsággal, és teljesen új elgondolást valósítanak meg a multiban. Akik a dobozos verziót vásárolták meg, azok eddig egy külön multiplayer részlegben játszhattak azon társaikkal, kik szintén kifizették a Trackmania United árát. De ennek vége! Letölthető lesz egy javítás, s így az ingyenes és fizetős verziók játékosai összemérhetik tudásukat. Hogy egyszerűbbé váljon a féktelen száguldás elkezdése, ezért MSN-en vagy akár e-mailben is kihívhatjuk a másikat egy röpke párbajra.
13 komment - szólj hozzá!