Race Driver Grid - folytatódik a fejlesztői napló

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 13.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Race Driver: Grid fejlesztői napló sorozatának legújabb része, melyben a játék tartalmáról mesél a Codemasters egyik munkatársa.
Megérkezett a Race Driver: Grid fejlesztői napló sorozatának legújabb része, melyben a játék tartalmáról mesél a Codemasters egyik munkatársa.



Nagyon várjuk már a játék megjelenését! Lehet, hogy a Colin McRae: DiRT nyomta rá a bélyegét a Race Driver: Grid-re (a fejlesztők és a grafikai motor ugyanis is ugyanaz), de rendkívül hangulatosnak tűnik a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő autóverseny, melyben a világ három különböző pontján állhatunk majd a rajtvonalhoz. A boltokba kerülés júniusban esedékes, remélhetőleg nem kell késéssel számolnunk.
11.
11.
tjames
Nem is baj ha nem "vérszimulátoros", mivel a kormányomat már eladtam. Szimulátort csak kormánnyal lehet (ven értelme) játszani. Ha kicsit árkádosabb, nálam ez csakis akkor esélyes próbára. Játszottam az elmúlt évben eleget autós játékkal....
10.
10.
PAiSTe
Hogy lehet ennyire elbaltázni a QOTSA-No one Knows számát!Az eredeti verzió sokkal jobb lenne.Ja,a játékról is: első ránézésre elmegy,de amíg kinem próbáltam addig különösebben nem komentálnám.
9.
9.
amd33
Jah az nagyon kemény szintű beszólás volt még hogy nfs 2 szintű fizika lol:D
8.
8.
Ne4ndR
nfs 2 szintű fizika ? XD
7.
7.
LnB
Szerintem minden idők legjobb autós játéka lehet... Ha lesz benne szimulátor mod is, nem csak arcade, olyan szintű mint a Forza 2.
6.
6.
amd33
Nekem eza game nagyon bejön nem tudom a gt5 elözzetese megvan és többet vártam volna tőle nem olyan grafikailag mint amilyen a videókon volt számomra a pgr4 szeb ugyan azon tv-n!Ez a game nagyon ütős lessz visznt jobban várom a gt5-né...l
5.
5.
thomee84
nagyon gagyi nfs 2 szintű fizika, egyedül a grafika viszi valamire, de szerintem ilyen irányítással én kihagyom. kb olyan pénzlehúzás lesz ez is mint az nfs mostanában...
4.
4.
Daveout
az NFS-nek már rég vége!!!
3.
3.
reaper.1911
1.
1.
rol88
remélem olyasmi lesz mint a forza csak belsőnézettel és drifttel több és akkor tökéletes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...