Konzol exkluzív lesz az NBA Live sorozat?

  • Írta: Daks
  • 2008. április 14.
  • Pletyka
Link másolása
Az Electronic Arts a Madden sorozat után az NBA Live-ot is konzol exkluzívvá akarja tenni, legalábbis ezt kezdték el pletykálni különböző lapok.
Az Electronic Arts a Madden sorozat után az NBA Live-ot is konzol exkluzívvá akarja tenni, legalábbis ezt kezdték el pletykálni különböző lapok.

A szóbeszédet a Pastapadre sport blog indította el, ők úgy tudják, hogy a Madden-hez hasonlóan az NBA Live eladásai se olyan jók, hogy megérje folytatni a PC-s portot. Szerintük elképzelhető, hogy több más EA Sports cím is követi majd az előző kettő példáját, egyedül a FIFA és a Tiger Woods erős a számítógépes mezőnyben.

Ha az NBA Live is elhagy "minket", nem marad több kosaras játék PC-re. Az EA Sports nagy riválisa, a 2K Sports nem dolgozik számítógépre, az ESPN és az NBA Jam már rég kiszállt a bizniszből, míg az NBA Street - NBA Ballers páros szintén konzol exkluzív.
7.
7.
freddyaHUNcut
Üdv!



Ez most meglepő? Az utóbbi kettő nba nagy kalap xxxr lett és teljes áron adják. Különben meg NBA 2K odavágja konzolon is az EA-t. Fifa hát nem tudom ez a 2008 kicsit bugos lett. Ráadásul aki látta mondjuk X360-on annak egyből megváltozik a véleménye pc-t illetően!
3.
3.
Xabinho87
4: A Fifából nagyon sok fogy pc-n is. Indokolatlan lenne a döntés.
3.
3.
girgosz
2.
2.
shadow16
FIFA se lesz PC-re szerintem.
1.
1.
krisinho1
Ha ez igy fog fojni 5 év múlva már nem is lesz játék PCre.

Csak konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...