Race Driver: Grid demóra várunk

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a végleges változat júniusi megjelenése sincs messze, már a jövő héten lehetőségünk lesz kipróbálni a nyár egyik legizgalmasabb autóversenyét.
Bár a végleges változat júniusi megjelenése sincs messze, már a jövő héten lehetőségünk lesz kipróbálni a nyár egyik legizgalmasabb autóversenyét.

Ugrás a galériához

A srácok elfelejtették kikötni, hogy milyen platformokra érkezik a demó, így mi naivan azt mondjuk, hogy mind a PC-s, a PS3-as és az X360-as játékosok részesülnek majd a jóból. A kipróbálható változat háromféle versenyt fog tartalmazni három pályával és három járgánnyal: a san francisco-i Muscle Cup versenyen egy Mustang GT-R, a yokohamai drift megmérettetésen egy Nissan S15 Silvia, míg Jaramában egy BMW 320Si lesz irányítható.

18.
18.
kokog
nekem meg van a teljes game !

nagyonn király a játék nekem bejön
17.
17.
Drider
8: De nem a Codemasters-nél! (legalábbis most is remélem egyidőben megjelenik a konzolos és a PC-s demó is, mint tavaly a DiRT-nél)
16.
16.
Mordor
elsők között leszek akik letöltik

a képekből itélve jó láték lesz már várom
15.
15.
5mx
14.
14.
amd33
Én a gt5-öt se nevezném igazi szimulátornak annyira nem jó a szimulációja a gtr1 meg a 2 nah azok szimulátorok imádtam őket...
12.
12.
tjames
Fizika! Sokoknak az hiányzik. Mert ez sem szimulátor lesz, és ez sokaknak fáj. De szerintem nem kell hogy fájjon. Ők játszanak szimulátorral. Nekem soxor jobban bejönnek az ilyen "limonádé" könnyed autós játékok, mint egy RBR vagy egy rFactor.
11.
11.
juhaszroli
Erről van egy jó vidi a honlapján :D

Végülis nem rossz játék....
10.
10.
LiMiT
9: Nem tudom másoknak mi bajuk van ezzel a játékkal. Szerintem szép grafja van, jók az autok, Szép helyeken lehet versenyezni...mi kell még? :D Az a katedrális vagy mi a szösz nagyon bejön. :)
9.
9.
tjames
Eddig mindenki fikázta ezt a stuffot, de örülök hogy most többőtök tetszésének adott hangot, mert nekem is bejön. Nem mondom hogy biztos vétel lesz nálam, mivel a kormányom már eladtam....de azért egy demonak örülnék!
8.
8.
crytek
Tuti hogy csak konzolra lesz demo :( Ez a szokás
7.
7.
westZsolt
osztom a véleményeket DIRT-es Graffal tuti jólessz :P
6.
6.
young buck
Jó kis tütüs game!!:D
5.
5.
LiMiT
Tetszetős gém...remélem jön a demo PC-re. Végre valami autos téma :))
4.
4.
hopphopp
Ps3-ra biztos, hogy jönni fog.Május 6.-án Haze Demo 8.-án pedig Grid és Bourne Conspiracy Demo.Ja és persze Playstation Day
3.
3.
Shagy
jöhet a demo leszedjük :D
2.
2.
k_mark93
1:Hát ez számomra is meglepő dolog!:D!Egyébként nagyon várom már a játékot,rám fér egy kis autókázás!:)
1.
1.
Halfer
naah, az ilyen is ritka, egyből jön vmi pc-re is a konzolok mellett? nagyon helyes:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...