Megérkezett a Sacred 2 zenés videoklipje

  • Írta: Daks
  • 2008. május 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkezett a Sacred 2: Fallen Angel zenés videoklipje - a játék muzsikáját nem más komponálta, mint a nemrég Budapesten járt Blind Guardian!
Megérkezett a Sacred 2: Fallen Angel zenés videoklipje - a játék muzsikáját nem más komponálta, mint a nemrég Budapesten járt Blind Guardian!


A Blind Guardiannal mi is készítetünk egy exkluzív interjút, melyből olyan érdekességekre derült fény, mint például hogy mióta rajong a zenekar gitárosa a videojátékok világa iránt, illetve hogy melyik MMORPG-vel múlatja idejét legszívesebben. Az interjút az alsó linkre kattintva érhetitek el, a fenti videóklipet egyébként elsőként a münsteri Role Play Convention keretében mutatták be, és bizony nagyon tetszett a közönségnek!

8.
8.
LonGleY
Színes, ratyi szar, ahogy az első rész is. Egyedül a fejlődési rendszer tetszett, de sajnos a játék olyannilyen bugos volt, hogy minden erényét hazavágta.
6.
6.
amd33
Nah ez kőkemény bazdmeg:DIszonyat jó lesz szerintem..
5.
5.
pocla
hát ténleg láma vagy wild mivel ennek semmi köze a MMO-hoz ^^ Én várom, az első részt is imádtam.
4.
4.
kvaler1993
Nme rossz. Az elsőt nem láttam ez kezd megtetszeni. Ha jól emlékszem októberben jön vagy novemberben, de ha lezs gta valaha pcre akkor sajnos az is akkor. Nehéz döntés.

A Judas Priestre lennék kíváncsi milyen zenét játszana egy ilyen játék alá.
3.
3.
kvaler1993
2: Ez nem MMO. Ez hack 'N' slash.
2.
2.
wildláma
mindig is utáltam az MMO-kat ezt miért szeressem meg?
1.
1.
gringos
Az helyzet, hogy szerintem aki most hall erről a Sacred dologról és ezt a trailert látja először, annak nembíztos, hogy tetszeni fog, pedig a világ egyik legjobb játéka. Nemtudom van-e ilyen aki nem ismeri és ez az első trailer amit lát róla, de ha van annak javaslom, hogy nézzen meg másik at, mert ez kegyetlen feelinges játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...