Tíz naponta kell aktiválni a PC-s Mass Effect-et

  • Írta: dareal
  • 2008. május 9.
  • Hír
Link másolása
A BioWare nem aprózza el a warez elleni védelmet, az utóbbi idők leginkább hájpolt RPG játékánál, a Mass Effect-nél rendesen bekeményít.
A BioWare nem aprózza el a warez elleni védelmet, az utóbbi idők leginkább hájpolt RPG játékánál, a Mass Effect-nél rendesen bekeményít.


A játék ugyanis minden 10. nap után újra regisztrálja magát az interneten keresztül. Ha a regisztráció nem megy végbe, vagy az idő közben feketelistás cd kulccsal került telepítésre, véget is mondhatunk a kalandjainknak. Nem semmi, kíváncsian várjuk, hogy tényleg csak a kalózokat izzasztja-e meg a szigorítás!
17.
17.
metafenomÉN
16 nekem még régen volt ilyen parám írtam nekik, hogy eredeti game nem akar elindúlni szartak a fejemre írtam másik címre nem játék honlapján talált játék hiba bajelentőjére hanem magának a játékot fejlesztő cégnek már nem tudom melyik volt és elküldtek egy kis programot azt futatam és ment. De semmi Sorry vagy hasonlók ahoz képest hogy fizetem még szenvedtem is ...

Haver utánam megakarta venni mondtam neki ne vegye töltsele gondd nélkül megy még ma is... .
16.
16.
kvaler1993
Ezt a játékot megveszem (vetetem mert idén egész jó a tanulmányi eredményem). De ha szívni fogok vele. A Gothic 2 Gold megvan jó pár éve és csak friss Windows telepítés után tudtam vele egyszer játszani. (Ha tud valaki hozzá egy jó cracket leírhatja.) Szóval ha már adnak a biztonságra remélem normálisan megcsinálják mert nem akarok pazarolni 8000 Ft-ot.
15.
15.
Elkor
Uj bioware bejelentés itt: http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=629059&forum=125&sp=0
Eltörölték a 10 napos dolgot,de az 1szeri kötelezö aktiválás marad.
14.
14.
huszti
ELőbb-utóbb feltörik, de akik nem bírnak várni, addigra megveszi és az is plusz pénz.
13.
13.
Optimus Prime
Már olvastam ezt a hírt, azt hittem ez jó megoldás lesz. De ahogy olvasom a hsz-eket úgy tűnik mégsem. Az persze biztos, hogy előbb-utóbb feltörik így vagy úgy, de talán valamit visszafog. Azért ez az aktiválósdi érdekes. Mondjuk ha olyan, mint a Windows OEM szoftvereké, ahol egy új alaplap már másik gépnek számít, akkor még elmegy. Bár ez már pofátlánság a kiadó részéről.

Szerintem egy olyan eljárást kéni kidolgozni, mint ami az ETQW-nél van. Vagyis a játékkal jön egy kód, amit neten kersztül aktiválsz egy névvel/accountal és egyben online profil is. Ha jól tudom azt sem törték még fel a mai napig se.
12.
12.
axaard
Töretlenül biztos nem...



Szerintem a legbiztosabb ég mindig a Valve Steam rendszere... Nekem 2 hónap keresgélés alatt nem sikerült olyan TF2-t találnom, amivel LANon tudnánk tolni suliba (netes játékról nem is álmodozom törttel - megvan eredetibe).



2 hónap után feladtam...
11.
11.
JcGross
szerintem az internteseket sem lehetetlen feltörni. (eszembe jutott a régi prey próbálkozás, és ott meg simán feltörték...) Így vagy úgy, de nem marad játék töretlenül.
10.
10.
Elkor
Viszont ha akarsz játszani a letölthetö kiegekkel,Bring Down the Sky,akkor majd kelleni fog az eredeti mert a keyyel kell majd regisztrálni a játékot a bioware oldalára és majd onnan lehet leszedni.
9.
9.
ATi0021
Pár nap és feltörik. A végén megint az lesz, mint ami a Bioshocknál volt. 1 hónap után megtörték. Akinek meg eredeti volt számolhatta, hányszor aktiválta vagy nem sikerült aktiválni. A védelemre költött pénz helyett inkább adnák olcsóbban.
8.
8.
kei
3:



persze, hogy igy van, csak nem akarnak meggazdagodni, ezért nem dolgoznak a nagy cégeknek, mint egyszemelyes jatekfejlesztocsapat.



Á, csak viccelek. Valójában baromságot írtál. :)



A crackerek problémáit nem igazán a programozás jelenti ( főleg nem a játékiparban egyébként szükséges grafikus kártya, többszálusítás, alacsony és magasszintű optimalizálási megoldások ), hanem az egyes biztonsági rendszerek megoldása. Ugyanis lehetsz te a világon a legjobb programozó, ha fogalmad sincs, hogyan is néz ki a zár, amit fel akarsz törni.

7.
7.
metafenomÉN
1 Sajan tényleg nem mindenki tudja meg venni eredetiben ...

2 Én sokáig úgy voltam vele hogy mindent feltörnek megjelenés előtt egy nappal de a PS3 elég komolyan ellenáll...

3Ez az aktíválásos marhaság ölni tudnék mikor ezt hallom

Felteszem az újy progit Windows szokása szerint kicsit magába roskad sebaj felrakom újra és imádkozok ne legyen baj hogyha kijátszás után 1-2 múlva kedvet kapok hozzá fel tudjam rakni...

És akkor még nem is beszéltünk azokról akik nem othon tanúlnak dolgoznak felrakod koliban meg othon és érzed a halál szorítását :)
6.
6.
xboxparadise
Hát nekem nincs arra pénzem hogy eredetiben megvegyem a játékokat.

Egyedül a Burnout Paradise-t fogom megvenni eredetibe majd PC-re ha kijön.

Meg a gépemet is fejleszteni kéne mert P4 gépem van.

Nyáron megyek dolgozni és majd veszek új gépet.

5.
5.
Elkor
Erről hivatalos oldalon van egy 100+ oldalas topic,ahogy az emberek szidják az EA/Bioware-t.Én ebben nem látom a gondot,csak abban hogy 3szor lehet aktiválni a játékot.Az számít majd áktiválásnak ha másik gépre teszed fel.Csak az nem tisztázott hogy mi számít másik gépnek(pl. ha kicserélsz 1db alkatészt már lehet akkor is szívás van).
4.
4.
dareal
az való igaz, hogy nem az egyszerűbb törések közé tartozik (gondolom én), így a törések alkalmazásában kevésbbé jártas felhasználókat elriaszthatja, de aki warezolni akarja, az több mint valószínű, hogy megoldja (már ha lesz rá adott lehetőség, reméljük, hogy nem).

3.
3.
felegyi
Ugyan már! Akkora crackerek léteznek a mai világban hogy gyorsabban megirnak egy játékot mint akármelyik profi szakember! Alig fél nap és erre a problémára is találnak megoldást!
2.
2.
Ghost
Szerintem hatásos lépés lehet, hogy a kalózkodókat egy kicsit visszaszorítsa, Feltöhetetlen rendszer ugyebár nem létezik, de remélem ez majd visszaszorítja az egyre nagyobb méretek öltő warezt, legalább a Mass Effect terén.
1.
1.
dareal
személyes megjegyzésként, ezt nem tartom jó ötletnek egyébként.

ok, hogy küzdenek a warez ellen, de szerintem ez nem jó lépés. sajnos úgyis lesz hozzá törés, így aki megveszi, azt szivatják, aki meg nem vette meg, az játszik vígan.

remélem, hogy nem így lesz (mármint aki megveszi azt nem szív, aki nem veszi meg, az szív :)).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...